aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΒάζουν τα χρήματα πάνω από την καριέρα τους

Βάζουν τα χρήματα πάνω από την καριέρα τους

Όπως αναφέραμε σε προηγούμενό μας ρεπορτάζ μετά την απόφαση για συνέχιση της συνεργασίας με τον Ρόνι Λέβι, ο Ισραηλινός τεχνικός και ο Ανδρέας Παντελή αρχίζουν να υλοποιούν το πλάνο για τη νέα σεζόν. Η αρχή γίνεται με ανανέωση συνεργασίας με τον Φελίπε Ολιβέιρα, ο οποίος άφησε θετικές εντυπώσεις στην παρουσία του, ενώ οι οικονομικές του απαιτήσεις θεωρούνται λογικές. Λογικά, πολύ σύντομα θα ανακοινωθεί.

Από εκεί και πέρα, όμως, πέραν από αυτούς για τους οποίους υπάρχει επιθυμία να παραμείνουν στο ρόστερ της «Κυρίας», συνεχίζονται οι συζητήσεις και με ποδοσφαιριστές που δεν είναι στα πλάνα της Ανόρθωσης για τη νέα σεζόν παρότι έχουν συμβόλαιο, χωρίς μέχρι χθες να έχει ανακοινωθεί νεότερο.

Όπως εξήγησε ο πρόεδρος Ανδρέας Παντελή, κάποιοι παίκτες βάζουν το συμβόλαιο πάνω από την καριέρα τους. Με άλλα λόγια, παρουσιάζονται διατεθειμένοι να χάσουν έναν αγωνιστικό χρόνο και να πληρώνονται, παρά να συνεχίσουν την καριέρα τους σε άλλη ομάδα, συμφωνώντας με την Ανόρθωση στο θέμα της αποζημίωσης.

Γι’ αυτό και το θέμα τους απαιτεί προσεκτικό χειρισμό, προφανώς και ένα κονδύλι για αποζημιώσεις, διότι ο σύλλογος δεν θα δώσει το δικαίωμα σε κανέναν παίκτη να κάνει προσφυγή.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ