aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΒάζουν πλέον τον… κωδικό Μίντιλαντ

Βάζουν πλέον τον… κωδικό Μίντιλαντ

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Δεν πρόλαβαν στον Απόλλωνα να αποβάλουν από το μυαλό τους την Αμπερντίν και έχουν ήδη αρχίσει να σκέφτονται τη Μίντιλαντ. Οι κυπελλούχοι απέφυγαν τα δύσκολα στην χθεσινή κλήρωση  (Μπράγκα, Εβερτον) και στον δρόμο για τους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ θα συναντήσουν τους Δανούς. Το πρώτο παιχνίδι θα διεξαχθεί στο «ΑΕΚ Αρένα» στις 17 Αυγούστου και ο επαναληπτικός μία εβδομάδα αργότερα. 

Ο Απόλλων από μια πρώτη μελέτη των προσεχών αντιπάλων του, μπορεί να υλοποιήσει τον στόχο του και να ταξιδέψει στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ. Δεν είναι υπερβολή να γράψουμε πως στην ομάδα της Λεμεσού έμειναν ικανοποιημένοι από το αποτέλεσμα της κλήρωσης, όμως δεν παύει να πρόκειται για αντίπαλο που θα χρειαστεί να μελετηθεί καλά και να αντιμετωπιστεί έξυπνα και με πάθος.

Οι κυανόλευκοι παρουσιάστηκαν αρκετά καλοί στον προψεσινό επαναληπτικό με την Αμπερντίν. Δεν επέτρεψαν στους Σκωτσέζους να τους δημιουργήσουν σοβαρά προβλήματα και σε αυτό συνέτεινε το γρήγορο γκολ. Πιο πολύ όμως αυτό που έκανε αίσθηση ήταν η ποιότητα που κατέθεσε ο Απόλλων. Οι ποδοσφαιριστές του έπαιξαν με σθένος, έτρεχαν ασταμάτητα και στη δύναμη των αντιπάλων τους αντιπαρέθεσαν περισσότερη δύναμη και σωστή τακτική.  Οι νεοφερμένοι της ομάδας, ο Σκέμπρι και ο Ζελάγια, έδειξαν την κλάση τους.

Κυρίως ότι ξέρουν να σκοράρουν. Ο πρώτος άνοιξε το σκορ και έριξε  το… σύνθημα της πρόκρισης και ο δεύτερος «κλείδωσε» την πρόκριση. Η εμφάνιση ήταν εξαιρετική από κάθε άποψη, όμως  στις 17 Αυγούστου ο Απόλλων θα πρέπει να βγάλει ακόμη καλύτερο πρόσωπο με τη Μίντιλαντ και να βάλει γερές βάσεις για την πρόκριση στους ομίλους.  Αν καταφέρει και αποκτήσει ισχυρό προβάδισμα, θα πάει στο Xέρνινγκ με άλλον αέρα και ψυχολογία.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ