aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΒάζει υπογραφή σε νέο συμβόλαιο και ο Ντε Χέα

Βάζει υπογραφή σε νέο συμβόλαιο και ο Ντε Χέα

Έτοιμος να «κλειδώσει» το μέλλον του στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι ο Νταβίντ Ντε Χέα, αφού είναι κοντά στην υπογραφή νέου συμβολαίου με εβδομαδιαίες απολαβές 350.000 λίρες.

Το ισχύον συμβόλαιο του Ισπανού ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2020 και κοινή επιθυμία των δύο πλευρών είναι η ανανέωσή του, που θα εξασφαλίσει την μακροχρόνια παραμονή του τερματοφύλακα στην αγγλική ομάδα.

Παρά τους αρχικούς ενδοιασμούς του παίκτη, όπως και των υπολοίπων, επί παρουσίας του Ζοσέ Μουρίνιο στο πάγκο των «Κόκκινων Διαβόλων», η στάση του έχει αλλάξει μετά τον ερχομό του Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ και το ευχάριστο κλίμα που επικρατεί σε αποδυτήρια και χορτάρι.

Η Γιουνάιτεντ δεν έχει ηττηθεί ακόμη σε παιχνίδι πρωταθλήματος με τον Νορβηγό στη τεχνική ηγεσία. Εμπόδια στην ανανέωση του συμβολαίου θα μπορούσαν να είναι το ενδιαφέρον της Παρί Σεν Ζερμέν, που επιθυμεί τον αντικαταστάτη του Τζιανλουίτζι Μπουφόν, όμως τα στάνταρ ανταγωνισμού του γαλλικού πρωταθλήματος δεν πείθουν τον Ισπανό διεθνή.

Επίσης, ο ίδιος επιθυμεί την παραμονή του στην Πρέμιερ Λιγκ, απορρίπτοντας το ενδεχόμενο να πάρει μεταγραφή στην Ιταλία και τη Γιουβέντους ή να επιστρέψει στην Ισπανία, όπου δεν είναι λίγες οι φορές που έχει δεχθεί έντονη κριτική.

Ο μάνατζερ του Ντε Χέα, Ζόρζε Μέντες, επιθυμεί ένα συμβόλαιο της τάξης των 375.000 λιρών την εβδομάδα για τον πελάτη του, όμως ο παίκτης μπορεί να ρίξει τις απαιτήσεις του ολοκληρώνοντας τη συμφωνία και παραμένοντας για πολλά χρόνια ακόμη στο «Όλντ Τράφορντ».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ