aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΒάζει το χέρι στην τσέπη για πριμ ο Καραπατάκης

Βάζει το χέρι στην τσέπη για πριμ ο Καραπατάκης

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Η πρόκριση της ΑΕΚ στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ μόνο από τα μπόνους πρόκρισης στα προκριματικά και στους ομίλους θα της αποφέρει έσοδα από την ΟΥΕΦΑ πάνω από 3,5 εκατομμύρια ευρώ.

Τα πριμ που θα λάβουν οι ποδοσφαιριστές από τη διοίκηση θα ξεκαθαρίσουν μετά το τέλος της πορείας της ομάδας στα ευρωπαϊκά σαλόνια, καθώς για κάθε νίκη ή ισοπαλία τα οικονομικά οφέλη θα αυξάνονται και στο σύνολο, οι Λαρνακείς θα εισπράξουν περισσότερα χρήματα. Υπάρχει και το market pool που θα αποφέρει έξτρα έσοδα.

Το σίγουρο είναι ότι οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ θα βάλουν αρκετό χρήμα στον τραπεζικό λογαριασμό τους, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες μας, η συμφωνία ανάμεσα σε ποδοσφαιριστές και διοίκηση του συλλόγου της Λάρνακας είναι εξαιρετική.

Με αυτό τον τρόπο, ο Άντρος Καραπατάκης και οι συνεργάτες του θέλουν να επιβραβεύσουν τους μεγάλους πρωταγωνιστές, οι οποίοι κατάφεραν με εκπληκτικές εμφανίσεις να γράψουν ιστορία για την ΑΕΚ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ