aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΒάζει τα «μεγάλα μέσα» και τινάζει την μπάνκα για Μπαπέ

Βάζει τα «μεγάλα μέσα» και τινάζει την μπάνκα για Μπαπέ

Ο Κιλιάν Μπαπέ είναι ένας από τους πλέον περιζήτητους παίκτες στο μετεγγραφικό παζάρι, καθώς οι εμφανίσεις του με τη Μονακό, προκάλεσαν το έντονο ενδιαφέρον των κορυφαίων ευρωπαϊκών συλλόγων.

Όμως το δεδομένο ότι οι Μονεγάσκοι δεν έχουν άμεση ανάγκη από χρήματα, δυσκολεύει την κατάσταση, καθώς ο επίδοξος αγοραστής θα πρέπει να καλύψει πλήρως τις απαιτήσεις τόσο της διοίκησης, όσο και του νεαρού επιθετικού.

Χωρίς αμφιβολία, η Παρί Σεν Ζερμέν, είναι μία από τις ομάδες που έχουν τη δυνατότητα να κάνει δικό της το νέο αστέρι του γαλλικού ποδοσφαίρου. Και παραμένει στη διεκδίκησή του από θέση ισχύος, καθώς έχουν γίνει ήδη συναντήσεις του 18χρονου στράικερ με τους διοικούντες την Παρί και τον Ουνάι Έμερι.

Η πιο πρόσφατη προσέγγιση έγινε στο τέλος της περασμένης εβδομάδας, όταν ο Ισπανός τεχνικός, συναντήθηκε με τον πατέρα του Μπαπέ, Βίλφριντ, προκειμένου να του παρουσιάσει τα σχέδια του για τη νέα αγωνιστική περίοδο. Σχέδια στα οποία, ο Κιλιάν έχει ρόλο πρωταγωνιστή…

Πληροφορίες κάνουν λόγο πως έγινε απίστευτη πρόταση στον Μπαπέ, με τους πρωτευουσιάνους να προσφέρουν στον παίκτη 226.000 ευρώ την εβδομάδα! Σύμφωνα με την «The Sun» η Παρί προτίθεται να προσφέρει τον Μπαπέ 226.000 ευρώ την εβδομάδα, την στγμή που στην Μονακό παίρνει 18.000. Μια απίστευτη πρόταση και μένει να δούμε αν τελικά οι Παριζιάνοι καταφέρουν να κερδίσουν στο νήμα Ρεάλ και τις υπόλοιπες ομάδες που ήθελαν και θέλουν τον 18χρονο επιθετικό.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ