aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΒάζει πωλητήριο στον Νέτο η Μπαρτσελόνα

Βάζει πωλητήριο στον Νέτο η Μπαρτσελόνα

Ο Μαρκ Αντρέ Τερ Στέγκεν είναι ο αδιαμφισβήτητος βασικός τερματοφύλακας της Μπαρτσελόνα και θα παραμείνει το νούμερο 1 τουλάχιστον ως το καλοκαίρι του 2022, όταν και λήγει το υπάρχον συμβόλαιό του με τους Καταλανούς…

Στην διάρκεια της φετινής σεζόν, ο αναπληρωματικός Νέτο κατάλαβε ότι η κατάσταση δεν πρόκειται να αλλάξει και θα συνεχισει να κάθεται στον πάγκο. Είναι χαρακτηριστικό ότι ο 30χρονος γκολκίπερ αγωνίστηκε μόλις τέσσερις φορές, όλες λόγω προβλήματος τραυματισμού του Τερ Στέγκεν στο γόνατο!

Πολύ λίγο, δηλαδή, σε σχέση με τα 26 εκατομμύρια ευρώ που ξόδεψε η Μπαρτσελόνα το καλοκαίρι για να τον πάρει από την Βαλένθια, με τον Κάσπερ Σίλεσεν να ακολουθεί το αντίθετο «δρομολογιο».

Έτσι λοιπόν, σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας “Mundo Deportivo”, η παραμονή του Νέτο στο «Καμπ Νου» φαίνεται πως θα τερματιστεί σύντομα. Με τους «μπλαουγκράνα» να ξεφορτώνονται το συμβόλαιο του Βραζιλιάνου πορτιέρε, που λήγει κανονικά το 2023 και να εξοικονομούν χρήματα.

Κυρίως, όμως, μα δίνουν την ευκαιρία στον ταλαντούχο Ινιάκι Πένια να γίνει εκείνος ο αντικαταστάτης του Τερ Στέγκεν και να πέσει στα… βαθιά νερά της πρώτης ομάδας της Μπαρτσελόνα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ