aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΒάζει πίεση… εγρήγορσης στις «ρεζέρβες» ο Τιμούρ

Βάζει πίεση… εγρήγορσης στις «ρεζέρβες» ο Τιμούρ

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Η Ανόρθωση είναι η ομάδα που επηρεάζεται -θεωρητικά τουλάχιστον- όσο καμία άλλη από τη νέα διακοπή λόγω εθνικών ομάδων, αλλά και από το γεγονός ότι αναβλήθηκε το ντέρμπι με τον ΑΠΟΕΛ. Έτσι, θα μείνει αναγκαστικά χωρίς παιχνίδι μέχρι και το επόμενο ματς που είναι με αντίπαλο την Ομόνοια, στις 20 Οκτωβρίου. Σχεδόν τρεις βδομάδες χωρίς επίσημο ματς θα είναι η Ανόρθωση και ο Κετσπάγια δεν θα ήθελε να αφήσει την ομάδα του χωρίς ρυθμό.

Διαβάστε επίσης: Περνάει από δοκιμαστικά ο Ιγκιεμπόρ

Από τη στιγμή που απουσιάζουν πολλοί διεθνείς και οι οποίοι θα έχουν παιχνίδια με τις εθνικές τους ομάδες, επεδίωξε να βρει ομάδα για να γίνει φιλικό για όσους είναι κανονικά στις προπονήσεις αυτή την περίοδο. Έτσι, έχει προγραμματιστεί φιλικό παιχνίδι με την Αναγέννηση Δερύνειας την ερχόμενη Παρασκευή, στο «Αντώνης Παπαδόπουλος». Το ματς θα ξεκινήσει στις 17:00 και περισσότερες λεπτομέρειες θα ανακοινωθούν ίσως και σήμερα.

Διαβάστε επίσης: Ανόρθωση: Συστάσεις Κετσπάγια στα αποδυτήρια

Μέσα απ’ αυτό το φιλικό ο Τιμούρ Κετσπάγια θα δώσει χρόνο συμμετοχής και σε παίκτες που δεν έχουν παίξει πολύ και που θέλει να τους κρατήσει σε εγρήγορση, αλλά και που θέλει να τους δει σε τι κατάσταση είναι. Από τις προπονήσεις αυτή την περίοδο απουσιάζουν οι Μαργκάσα, Κωστάκης Αρτυματάς και Ιωάννου που κλήθηκαν στην Εθνική Κύπρου, ο Μίχαλ Ντούρις με την Εθνική Σλοβακίας, οι Οκριασβίλι, Νταουσβίλι και Λόρια με την Εθνική Γεωργίας αλλά και οι Κώστας Πηλέας, Παναγιώτης Αρτυματάς και Παύλος Κορρέα με την Εθνική Ελπίδων. Συνολικά 10 ποδοσφαιριστές είναι εκτός προπονήσεων αυτές τις μέρες και θα επιστρέψουν από βδομάδας.

Το κλίμα στην ομάδα της Αμμοχώστου παραμένει εξαιρετικό και αυτό είναι κάτι που φαίνεται μέσα στο γήπεδο. Ο κόσμος έχει αγκαλιάσει την προσπάθεια, είναι εκεί και δείχνει να πιστεύει πραγματικά ότι η φετινή σεζόν θα είναι κάτι διαφορετικό σε σχέση με τις προηγούμενες. Το ντέρμπι με την Ομόνοια που ακολουθεί είναι ένα στοίχημα για την «Κυρία» και άλλο ένα δυνατό τεστ που καλείται να ξεπεράσει. Είναι γνωστό ότι απέναντι στην Ομόνοια η Ανόρθωση αντιμετωπίζει διαχρονικά δυσκολίες, όμως σαφέστατα τα δεδομένα είναι διαφορετικά φέτος και για τις δυο ομάδες. Το «Αντώνης Παπαδόπουλος» άρχισε να θυμίζει την έδρα του παρελθόντος, όμως για το παιχνίδι με την Ομόνοια υπάρχουν ακόμη μπόλικες μέρες…

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ