aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΒάθος επιλογών κλάσης για το σκοράρισμα

Βάθος επιλογών κλάσης για το σκοράρισμα

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Έχει ένα θέμα με την άμυνά του ο Απόλλων. Τα δύο γκολ που δέχθηκε από τον Ερμή, όπως και αυτό από τον Ολυμπιακό, φανερώνουν μια ανισορροπία, σε σχέση με την κινητικότητα και την ικανότητά του στην επίθεση. Χρειάστηκε και η βοήθεια του Ρομπέρζ για να φθάσει προχθές στη νίκη ο Απόλλων, σε ένα χρονικό σημείο στο οποίο η αγωνία κορυφώθηκε. Ο Γάλλος πέτυχε το πρώτο του γκολ με τη φανέλα του Απόλλωνα, ενώ το πρώτο τους γκολ με τη νέα του ομάδα σημείωσε και ο Μαρτίνες.

Πρώτα γκολ στο πρωτάθλημα με το κυανόλευκο έμβλημα και για τον Ζελάγια, που είχε ανοίξει παρτίδες με τα δίκτυα στα παιχνίδια της Ευρώπης. Η ομάδα του Σωφρόνη Αυγουστή βγάζει πολλή ποιότητα στην επίθεση και διαθέτει αρκετές επιλογές για να κάνει αλλαγές και να κυνηγήσει το σκοράρισμα. Από το 80’ και μετά, ο Απόλλων είχε στην ενδεκάδα του, τους Σκέμπρι, Ζελάγια, Ντα Σίλβα, Μαγκλίτσα και Γιάκολιτς. Γέμισαν με την παρουσία τους τα τετράγωνα του Ερμή και συνέτειναν στην επίτευξη της νίκης.

Πολύ καλή η πρώτη του παρουσία

Πρώτη φορά ως βασικός έπαιξε προχθές ο Άλαν Ντε Σόουζα. Πήρε θέση στον άξονα, δίπλα από τον Σατσέτι και κατέγραψε μια πολύ καλή παρουσία. Αγωνίστηκε μέχρι το 80’ και στη συνέχεια παραχώρησε τη θέση του στον Ντα Σίλβα. Μηχανάκι ο μικρός, βοήθησε πολύ την ομάδα του. Ο χρόνος θα τον βοηθήσει να δεθεί ακόμη περισσότερο με τους συμπαίκτες του. Ο Άλαν αγωνίζεται σε μια θέση, στην οποία μετά την αποχώρηση του Χάμπου Κυριάκου, χρειάζεται ένα νέο πρόσωπο για να τη στελεχώσει. Ο νεαρός Βραζιλιάνος, αποκτήθηκε ως δανεικός από τη Λίβερπουλ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ