aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΒαθμοθηρία πρώτα και μετά τα άλλα

Βαθμοθηρία πρώτα και μετά τα άλλα

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΒΑΛΑΝΙΔΗ

Έξι ημέρες πέρασαν από το 1-1 της Νέας Σαλαμίνας με την Ομόνοια. Όσοι παρακολούθησαν το ματς, συμφώνησαν ότι το αποτέλεσμα ήταν τιμητικό για τους ερυθρόλευκους. Περισσότερο από όλους ο Στάικος Βεργέτης. Γι’ αυτό και ο Ελλαδίτης τεχνικός αναλώνει χρόνο και φαιά ουσία για να διορθώσει τις χτυπητές αδυναμίες, που φανερώθηκαν για ακόμη μία φορά.

Βεβαίως, είναι δεδομένο ότι δεν είναι εφικτή η θεαματική βελτίωση σε διάστημα λίγων ημερών. Γι’ αυτό και έχει στόχο του να παρουσιάζει την ομάδα όσο καλύτερη γίνεται παιχνίδι με παιχνίδι.

Ωστόσο, το «κακό» νέο είναι ότι αύριο θα διεξαχθεί η αναμέτρηση με τον Ερμή στο «Αμμόχωστος». Όχι γιατί η ομάδα της Αραδίππου είναι κάποιο μεγαθήριο, μα επειδή βαθμολογικά είναι κρίσιμος ο αγώνας.

Γι’ αυτό και εκείνο που προέχει είναι το τρίποντο. Οι μαυροκόκκινοι έχουν τον ίδιο στόχο με τους ερυθρόλευκους, την είσοδο στο α’ γκρουπ, και υπερέχουν εφτά βαθμούς. Επομένως, γίνεται αντιληπτό ότι πρόκειται για παιχνίδι «έξι βαθμών».

Το κύριο ζητούμενο λοιπόν δεν είναι να εντυπωσιάσουν οι ποδοσφαιριστές του Βεργέτη, μα να φύγουν νικητές από το γήπεδο. Ή, τουλάχιστον, να μην ηττηθούν. Αν φυσικά πάρουν τη νίκη σε συνδυασμό με καλή εμφάνιση, θα είναι ακόμη καλύτερα.

Το θετικό για την τεχνική ηγεσία είναι ότι μόνο ένα πρόβλημα υπάρχει. Ο -έτσι κι αλλιώς- παραγκωνισμένος Ιονούτς Νεάγκου δεν συμμετείχε στη χθεσινή προπόνηση, αφού ταλαιπωρείται από διάστρεμμα. Έτσι ο Ρουμάνος μέσος δεν θα συμπεριληφθεί στην αποστολή για το αυριανό παιχνίδι.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ