aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΒασκική έγνοια στο ΓΣΠ

Βασκική έγνοια στο ΓΣΠ

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Από σήμερα οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ μπαίνουν στα βαθιά για την προετοιμασία τους ενόψει του αγώνα με την ΑΕΛ, που θα διεξαχθεί την ερχόμενη Κυριακή στο Τσίρειο. Χθες οι ποδοσφαιριστές είχαν ρεπό και σήμερα επιστρέφουν στη δουλειά.

Ο Ιμανόλ Ιδιάκεθ (φωτό) θα παρακολουθήσει το παιχνίδι κυπέλλου ανάμεσα στον ΑΠΟΕΛ και την ΑΕΛ, ώστε να έχει ολοκληρωμένη άποψη για την ομάδα της Λεμεσού μιας και με την αλλαγή προπονητή γίνεται προσπάθεια για να προστεθούν νέα αγωνιστικά στοιχεία.

Όσον αφορά στο παιχνίδι της Κυριακής, ο Βάσκος κόουτς δεν υπολογίζει στον Τρισκόφσκι, ενώ ο Χαραλαμπίδης αναμένεται να τεθεί στη διάθεσή του. Το παιχνίδι θα είναι κεκλεισμένων των θυρών και δικαίωμα εισόδου στο στάδιο έχουν συνταξιούχοι πέραν των 65 ετών και παιδιά μέχρι 12 ετών, εφόσον συνοδεύονται από τη μητέρα τους. Επίσης επιτρέπεται η είσοδος σε άτομα που χρησιμοποιούν αναπηρικό τροχοκάθισμα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ