aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΒαρβάτο «διπλό» και φουλ για παραμονή για Μαιντς

Βαρβάτο «διπλό» και φουλ για παραμονή για Μαιντς

Συνέχεια στο πολύ καλό της σερί που την φέρνει πλέον πάνω από την επικίνδυνη ζώνη έβαλε η Μάιντς, που επικράτησε με σκορ 3-2 εκτός έδρας της Κολωνίας για την 28η αγωνιστική, σε ένα παιχνίδι με πολλές ανατροπές και συγκινήσεις.

Το χρυσό γκολ για τους φιλοξενούμενους πέτυχε ο Μπαρέιρο στο 91’. Η Κολωνία ήταν καλύτερη είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων και τριπλάσιες τελικές, όμως παρότι προηγήθηκε 2-1 δεν κατάφερε να κρατήσει την νίκη. Το σκορ για την Μάιντς άνοιξε ο Μποέτιους στο 11ο λεπτό, για να ισοφαρίσει λίγο πριν το τέλος του πρώτου ημιχρόνου ο Ντούντα με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι.

Οι γηπεδούχοι, πήραν κεφάλι στο σκορ στο 61’ με τον Σκίρι, όμως η Μάιντς ευτύχησε να ισοφαρίσει στην πρώτη ευκαιρία που έκανε μετά το 2-1 με τον Ονισίβο. Παρότι η Κολωνία πίεσε ασφυκτικά για να πάρει ξανά προβάδισμα, η φιλοξενούμενη έκανε το 3-2 στο 2ο λεπτό των καθυστερήσεων με τον Μπαρέιρο.

Έτσι, πέτυχε την τρίτη της νίκη στα πέντε τελευταία παιχνίδια όπου είναι και αήττητη, έφτασε στους 28 βαθμούς και ανέβηκε στην 14η θέση. Όσο για την Κολωνία, παρέμεινε 17η με 23.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ