aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΒάρντι: «Με απειλούν για τον Ρανιέρι»

Βάρντι: «Με απειλούν για τον Ρανιέρι»

Ο Τζέιμι Βάρντι ήταν μία από τις σημαντικότερες «κολώνες» του απίθανου οικοδομήματος του Κλαούντιο Ρανιέρι στο θαύμα της Λέστερ την περυσινή σεζόν με την ονειρική κατάκτηση του πρωταθλήματος στην Πρέμιερ Λιγκ. Ο Τζέιμι Βάρντι της φετινής σεζόν δεν είχε καμία σχέση με τον περυσινό ποδοσφαιριστή.

Η Λέστερ της φετινής σεζόν κινδυνεύει με υποβιβασμό και από το όνειρο πήγε στον εφιάλτη. Πριν από έναν μήνα οι «αλεπούδες» απέλυσαν τον Κλαούντιο Ρανιέρι, με τους οπαδούς της ομάδας να μην μπορούν να το… χωνέψουν, αφού θεωρούν πως ο Ιταλός έπεσε θύμα μιας κλίκας παικτών στα αποδυτήρια.

Με βάση εκείνα τα ρεπορτάζ ένας εξ αυτών που φέρεται να «έφαγαν» τον Ρανιέρι ήταν ο Τζέιμι Βάρντι. «Ολα αυτά τα ρεπορτάζ δημιουργούν κλίμα στον κόσμο. Κάποιοι στηρίζονται σε αυτά και αρχίζουν τις απειλές θανάτου σε σένα, στα παιδιά σου, στην οικογένειά σου, παντού.

Προσπαθώ να το αντιμετωπίσω, αλλά αυτό γίνεται εδώ και καιρό, είτε είμαι στον δρόμο είτε στα κοινωνικά δίκτυα είτε οπουδήποτε αλλού. Δεν είναι εύκολο να σκέφτεσαι ότι οι δικοί σου άνθρωποι απειλούνται» είπε ο Αγγλος διεθνής στράικερ που διέψευσε ότι ήταν ένας από τους παίκτες που τα είχαν σπάσει με τον Ρανιέρι στα αποδυτήρια.

«Δεν είχα κανένα πρόβλημα με τον Ρανιέρι. Δεν αντιλήφθηκα καν ότι υπήρχε κάποιος παίκτης που είχε πρόβλημα μαζί του. Διάβασα ότι μετείχα σε μια συνάντηση αμέσως μετά το ματς με τη Σεβίλλη που αποφασίστηκε η απόλυσή του. Εντελώς ψευδές, όπως και άλλες κατηγορίες στις οποίες εμείς οι παίκτες δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα για να αντιδράσουμε» συνέχισε ο Βάρντι.

Ο Αγγλος διεθνής επιθετικός ρωτήθηκε γιατί άργησε 48 ώρες να πάρει θέση για την απόλυση του Ρανιέρι, λέγοντας πως ήταν κουρασμένος από το ταξίδι της επιστροφής από τη Σεβίλλη και δεν ήξερε πώς ακριβώς να γράψει αυτό που σκεφτόταν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

«Αυτό που πέτυχε ο Ρανιέρι στη Λέστερ ήταν μοναδικό και απίθανο. Πρέπει πάντα όλοι να τον ευχαριστούμε. Απλά η φετινή σεζόν δεν πήγε καλά» πρόσθεσε ο Βάρντι. Η Λέστερ μετά την απόλυση του Ρανιέρι και με τον Κρεγκ Σέξπιρ στον πάγκο ως το καλοκαίρι έχει τέσσερις νίκες σε ισάριθμα επίσημα ματς συν την πρόκριση στα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ