aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΒαλβέρδε 4x4!

Βαλβέρδε 4×4!

Η Αθλέτικ Μπιλμπάο του Ερνέστο Βαλβέρδε με εναλλακτικούς σκόρερ λύγισε την αντίσταση της Σεβίλλης (3-1) στην τέταρτη συνεχόμενη νίκη της στο πρωτάθλημα!

Το Μπιλμπάο είναι παράδεισός του. Τίποτα δεν τον χαλάει εκεί. Παρά το γεγονός ότι η Αθλέτικ δεν έχει ενισχυθεί (όπως ζήτησε έντονα) τα δύο τελευταία χρόνια, αυτός εκεί. Δουλεύει με το υπάρχον υλικό, εξελίσσει παίκτες και πάντα έχει την Αθλέτικ στον αφρό.

Απέναντι στην Σεβίλλη των ατελείωτων μεταγραφών, η οι Βάσκοι ήταν η μόνη ομάδα στο γήπεδο και το τελικό 3-1 (τέταρτη συνεχόμενη νίκη στην Primera Division), έφερε την ομάδα του Ερνέστο Βαλβέρδε στην τρίτη θέση της βαθμολογίας!

Μπορεί τα βαρέα όπλα των Βάσκων να σίγησαν, όμως οι εναλλακτικοί σκόρερ ανέλαβαν δράση. Ο Μίκελ Σαν Χοσέ άνοιξε το σκορ για την Αθλέτικ (26’) σε μία φάση διαρκείας και παρά το πρώτο γκολ του Σαμίρ Νασρί με την φανέλα της Σεβίλλης (55’, 1-1) κόντρα στην ροή του ματς, η τάξη αποκαταστάθηκε.

Το πρώτο επαγγελματικό γκολ στην καριέρα του Μπαλενθιάγα (66’) έδωσε ξανά προβάδισμα στους Βάσκους που ολοκλήρωσαν τον θρίαμβο τους με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Αντούριθ (88’, 3-1), σε μία φάση όπου αποβλήθηκε ο Ιταλός τερματοφύλακας της Σεβίλλης, Σαλβατόρε Σίριγκου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ