aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΒαλένθια με… σπρώξιμο! (video)

Βαλένθια με… σπρώξιμο! (video)

Τα… χρειάστηκε για να κάμψει την αντίσταση της Λεβάντε η Βαλένθια! Οι «νυχτερίδες» επικράτησαν 3-1 της Λεβάντε, ωστόσο χρειάστηκαν τη βοήθεια της διαιτησίας για να συμβεί αυτό. Και αυτό καθώς ο διαιτητής Χιμένεθ δεν μέτρησε πεντακάθαρο γκολ των φιλοξενούμενων στο 1-1, ενώ το τρίτο τέρμα των γηπεδούχων προήλθε από αμφισβητούμενο πέναλτι! Φοβερός ο ρυθμός σε όλη τη διάρκεια του αγώνα με την μπάλα να πηγαίνει πάνω-κάτω.

Ο Σάντι Μίνα με κεφαλιά άνοιξε το σκορ στο 17′ για τη Βαλένθια αλλά η απάντηση των φιλοξενούμενων ήταν άμεσα με τον Πόστιγκο να ισοφαρίζει ένα λεπτό μετά. Ωστόσο, η φάση που άλλαξε όλο το ματς ήρθε στο 64′ όταν ο Κόκε έστειλε την μπάλα στα δίχτυα αλλά το τέρμα του δεν μέτρησε λανθασμένα από τον διαιτητή, με την Λεβάντε να χάνει την ευκαιρία να πάρει το προβάδισμα. Και στα… καπάκια η Βαλένθια κατάφερε να πάρει ξανά το προβάδισμα με τον Βιέτο να σκοράρει σε κενή εστία. Σαν να μην έφτανε αυτό ο Τζάτζα κέρδισε αμφισβητούμενο πέναλτι και ο Παρέχο διαμόρφωσε το 3-1 από την άσπρη βούλα.


ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ