aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΒαλένθια: Ένα μήνα εκτός δράσης ο Γκουέδες

Βαλένθια: Ένα μήνα εκτός δράσης ο Γκουέδες

Σε πετυχημένη χειρουργική επέμβαση στο πέμπτο μετατάρσιο του αριστερού του ποδιού υποβλήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας (27/11) ο Γκονζάλο Γκουέδες της Βαλένθια, ο οποίος πήρε σήμερα (28/11) εξιτήριο και σύντομα θα ξεκινήσει πρόγραμμα αποκατάστασης.

Ο ταλαντούχος εξτρέμ, ο οποίος αγωνίζεται στις «νυχτερίδες» ως δανεικός από την Παρί Σεν Ζερμέν, αναμένεται να μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για τρεις με τέσσερις εβδομάδες και να επιστρέψει μετά τη διακοπή των πρωταθλημάτων για τις γιορτές των Χριστουγέννων.

Η εγχείριση πραγματοποιήθηκε στο νοσοκομείο Begone της Χιχόν και αξίζει να αναφερθεί πως επικεφαλής ήταν ο δρ. Αντόνιο Μαέστρο, επικεφαλής των ιατρικών υπηρεσιών της Σπόρτινγκ Χιχόν και επιστήθιος φίλος του προπονητή της Βαλένθια, Μαρσελίνιο.

«Όλα πήγαν καλά με αυτή τη μικρή εγχείριση. Τώρα θα ξεκινήσω την αποκατάστασή μου για να επιστρέψω σύντομα και να βοηθήσω τους συμπαίκτες μου να πετύχουμε όλους τους στόχους μας. Αυτό είναι το μόνο που σκέφτομαι τώρα», έγραψε στο Instagram ο 20χρονος ποδοσφαιριστής, ως σχόλιο στη φωτογραφία που ανήρτησε.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ