aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΒαλένθια χωρίς γιατρειά!

Βαλένθια χωρίς γιατρειά!

Ένα γκολ της Μάλαγα στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων άφησε στην Βαλένθια το καταστροφικό 2-2 που την φέρνει μόλις δύο βαθμούς πάνω από την ζώνη του υποβιβασμού.

Η Βαλένθια είναι άρρωστη. Πολύ άρρωστη. Νοσεί βαθιά και γιατρικό δεν φαίνεται να υπάρχει στον ορίζοντα, αφού ούτε ο Τσέζαρε Πραντέλι μοιάζει ικανός να βάλει φρένο στον κατήφορο. Η Μάλαγα με γκολ στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων «έκλεψε» τον βαθμό στο «Μεστάγια» (2-2) και πλέον τα λαϊκά δικαστήρια στο Λεβάντε είναι κατά πάντων.

Ένα καταπληκτικό γκολ του Πάκο Φορνάλς (3’) πάγωσε για πρώτη φορά το αραιοκατοικημένο «Μεστάγια» που είχε λιγότερο κόσμο από ποτέ, όμως η Βαλένθια απάντησε άμεσα και γύρισε το παιχνίδι πριν το ημίχρονο με τέρματα από τους Ροντρίγκο (7’) και Άλβαρο Μεδράν (34’).

Το 3-5-2 του Πραντέλι σταμάτησε να λειτουργεί στην επανάληψη, όπου η θαρραλέα Μάλαγα κέρδισε μέτρα στο γήπεδο και άρχισε να πιέζει την Βαλένθια που έχασε όλη της την φρεσκάδα. Το κακό φαινόταν στα τελευταία λεπτά, μα οι «νυχτερίδες» δεν μπορούσαν να το αποφύγουν.

Στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων ξανά ο Πάκο Φορνάλς βρήκε δίχτυα μετά από φάση διαρκείας (93’, 2-2) και πλέον στην Βαλένθια τα πράγματα είναι έτοιμα να ξεφύγουν ολοκληρωτικά από κάθε έλεγχο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ