aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΒάλε και Γιούστε ξέχασαν τι εστί «πάγκος»

Βάλε και Γιούστε ξέχασαν τι εστί «πάγκος»

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Δυο ποδοσφαιριστές του Απόλλωνα μετρούν το απόλυτο σε αγωνιστικά λεπτά στην Ευρώπη. Πρόκειται για τους Μπρούνο Βάλε και Έκτορ Γιούστε, οι οποίοι έχουν καταγράψει οκτώ γεμάτα και με ένταση παιχνίδια τους τελευταίους δύο μήνες.

Αμφότεροι είχαν τεράστια συμβολή ώστε να προκριθεί η ομάδα στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ. Οι εμφανίσεις τους ήταν σε υψηλά επίπεδα. Ο Πορτογάλος τερματοφύλακας και ο Ισπανός κεντρικός αμυντικός έκαναν το κάτι παραπάνω, ειδικά στις διπλές αναμετρήσεις με τη Βασιλεία, εκεί που χρειάζονταν να γίνουν πολλές υπερβάσεις.

Είναι ξεκάθαρο πως το ίδιο χρήσιμοι θα είναι στα παιχνίδια των ομίλων της διοργάνωσης και στο πρωτάθλημα. Άλλοι τρεις ποδοσφαιριστές πήραν φανέλα βασικού σε όλα τα ευρωπαϊκά παιχνίδια χωρίς να μετρούν ωστόσο το απόλυτο των αγωνιστικών λεπτών, με τη συνεισφορά όμως να είναι πολύτιμη. Πρόκειται για τους Σατσέτι, Πέδρο και Παπουλή.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ