aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΒάλε: «Αναλαμβάνει το ένστικτό μου»

Βάλε: «Αναλαμβάνει το ένστικτό μου»

Στον Μπρούνο Βάλε παραδόθηκαν το βραβείο Stoiximan Top Save για την 9η Αγωνιστική και το πολύ σημαντικό βραβείο Stoiximan Χρυσά Γάντια για τον πρώτο γύρο της κανονικής διάρκειας του Πρωταθλήματος. Παραλαμβάνοντας τα δύο βραβεία ο τερματοφύλακας του Απόλλωνα μίλησε στον ΠΑ.Σ.Π.:

Συγχαρητήρια για το βραβείο της καλύτερης απόκρουσης της 9ης Αγωνιστικής: «Σας ευχαριστώ, είμαι χαρούμενος για το βραβείο κι ευχαριστώ τον κόσμο που ψήφισε. Το πιο σημαντικό όμως ήταν που πήραμε τους τρεις βαθμούς σε εκείνο το παιχνίδι.»

Συγχαρητήρια και που κράτησες απαραβίαστη την εστία σου σε 7 από τα 11 παιχνίδια του πρώτου γύρου: «Είναι μια ομαδική δουλειά αυτό το επίτευγμα δεν είναι μόνο δική μου. Οι συμπαίκτες μου δικαιούνται κι αυτοί το βραβείο. Χωρίς τον τρόπο που αμύνεται όλη η ομάδα δεν θα μπορούσα εγώ να πετύχω αυτό το αποτέλεσμα».

Φέτος δεν μπορούν να σε κερδίσουν από τα 11 βήματα. Υπάρχει κάποιο μυστικό; «Δεν υπάρχει κανένα μυστικό. Διαλέγω μια κατεύθυνση και πέφτω προσπαθώντας να αποκρούσω. Πριν το παιχνίδι μελετούμε τους αντιπάλους με τον προπονητή μου αν και δεν σημαίνει ότι 100% θα εκτελέσει κάποιος με τον ίδιο τρόπο. Εκείνη τη στιγμή αναλαμβάνει και το ένστικτο σου. Έχω αυτό το προαίσθημα και μαζί με τη βοήθεια της τύχης προσπαθώ να αποκρούσω».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ