aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΒαϊνάλντουμ: «Με ήθελε πολύ στη Λίβερπουλ ο Κλοπ»

Βαϊνάλντουμ: «Με ήθελε πολύ στη Λίβερπουλ ο Κλοπ»

Ο Τζορτζινιο Βαϊνάλντουμ μετακινήθηκε από την Νιουκάστλ στη Λίβερπουλ έναντι του ποσού των 30 εκατομμυρίων ευρώ, την μεταγραφική περίοδο του καλοκαιριού.

Ο 25χρονος μέσος έχει ξεκινήσει την σεζόν με εξαιρετικό τρόπο, έχοντας γίνει ένας βασικός κρίκος της ομάδας του Γιούργκεν Κλοπ. Ωστόσο, σύμφωνα με τον ίδιο, βασικό ρόλο στην μεταγραφή του, στην Λίβερπουλ, έπαιξε ο Γερμανός τεχνικός, ο οποίος φαίνεται να τον ήθελε διακαώς στον σύλλογο.

«Είχαμε μια συνάντηση η οποία ήταν αρκετή προκειμένου να με κάνει να έρθω στην Λίβερπουλ. Ωστόσο, μετά από αυτό υπήρξε άλλο ένα ραντεβού, το οποίο ήταν καθοριστικό αφού αμέσως κάλεσαν τον ατζέντη μου, ώστε να προχωρήσουν και οι διαδικασίες με την Νιουκάστλ», τόνισε αρχικά.

Ενώ κατέληξε: «Αυτό μου έδωσε την εντύπωση, ότι ο Κλοπ με ήθελε πραγματικά στην ομάδα, γι αυτό και ήρθα χωρίς δεύτερη σκέψη. Είναι ένας εξαιρετικός προπονητής και χαίρομαι που συνεργάζομαι μαζί του»

Ακόμα κι αν δεν έχει καταφέρει να βρει δίχτυα με την φανέλα της Λίβερπουλ, ο Βαϊνάλντουμ έχει μοιράσει δυο ασίστ, όντας βασικός σε όλους τους μέχρι τώρα αγώνες της Premier League.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ