aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΒαϊνάλντουμ: «Δεν μπορώ να πω τίποτα ακόμα για την μετεγγραφή μου στην Μπαρτσελόνα»

Βαϊνάλντουμ: «Δεν μπορώ να πω τίποτα ακόμα για την μετεγγραφή μου στην Μπαρτσελόνα»

Ο Τζίνι Βαϊνάλντουμ δεν θέλησε να επιβεβαιώσει ότι έχει έρθει σε συμφωνία με την Μπαρτσελόνα.

Ο μέσος από το Ρότερνταμ αποτελούσε ήδη από τις προηγούμενες μετεγγραφικές περιόδους τον διακαή πόθο του συμπατριώτη του προπονητή της ομάδας της Βαρκελώνης, Ρόναλντ Κούμαν και όλα δείχνουν ότι πολύ σύντομα θα συνεργαστεί μαζί του.

Οπως όλα δείχνουν ο Τζίνι Βαϊνάλντουμ, σύντομα θα γίνει κάτοικος Βαρκελώνης, καθώς τα έχει βρει σε όλα με τους «μπλαουγκράνα». Μάλιστα, το μόνο που απομένει είναι ο έμπειρος μέσος να ταξιδέψει στην Ισπανία, να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια να βάλει την υπογραφή του.

Παρ’ όλα αυτά σε συνέντευξη που παραχώρησε ο Βαϊντάλντουμ στο «Votball International», δεν θέλησε να σχολιάσει τις εξελίξεις γύρω από το όνομα του, αλλά παραδέχθηκε ότι ταξίδεψε μαζί με τον εκπρόσωπο του στη Βαρκελώνη, την περασμένη εβδομάδα.

«Ο εκπρόσωπός μου ήταν εκεί και είναι στη φωτογραφία, δεν υπάρχει αμφιβολία. Αλλά ακόμα δεν μπορώ να πω τίποτα περισσότερο γι’ αυτό

«Το να είσαι ελεύθερος παίκτης σε κάνει έναν ενδιαφέρον παίκτη. Έχω παίξει αρκετές σεζόν σε καλό επίπεδο. Πρώτα απ’ όλα, μιλάτε στο κλαμπ και ρωτάτε: ποια είναι τα σχέδια; Τι ρόλο θα έχεις; Πώς λειτουργούν τα πάντα στην ομάδα των παικτών; Τότε κάνετε την επιλογή σας. Αυτό που συμβαίνει τώρα μεταξύ της Μπαρτσελόνα και του Κούμαν, το διάβασα στα μέσα ενημέρωσης.

Είναι δύσκολο να κρίνω, δεν είμαι σε αυτές τις συνομιλίες, αλλά νομίζω ότι είναι κρίμα. Θα προτιμούσα οι προπονητές και οι σύλλογοι να λύνουν με άλλο τρόπο τα θέματά τους. Όχι συγκεκριμένα σε αυτήν την περίπτωση, αλλά γενικά. Αλλά προφανώς αυτό είναι δύσκολο», ανέφερε χαρακτηριστικά.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ