aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΤζιρόνα και Λεγανές μοιράστηκαν βαθμούς και… δοκάρια

Τζιρόνα και Λεγανές μοιράστηκαν βαθμούς και… δοκάρια

Τζιρόνα και Λεγανές «κόλλησαν» στο 0-0, στο παιχνίδι που διεξήχθη σήμερα το βράδυ στο «Μοντιλίβι», στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής στην Primera Division και με το οποίο… έπεσε η αυλαία στα ματς του Σαββάτου.

Ο Δημήτρης Σιόβας ήταν και πάλι βασικός, ενώ έβγαλε όλο το 90λεπτο από πλευράς φιλοξενούμενων, ενώ είχε και μια προσπάθεια για γκολ στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων, που εξοστρακίστηκε!

Το παιχνίδι είχε μέτριο θέαμα στο πρώτο ημίχρονο, αλλά έγινε καλύτερο στην επανάληψη, όταν και καταγράφηκαν οι δύο καλύτερες στιγμές για τις ομάδες. Πρώτη χρονικά ήταν αυτή της Λεγανές, με τον Τζόναθαν Σίλβα να κάνει την κεφαλιά από κοντά στο 78’, μετά από σέντρα του Νιόμ, αλλά τη μπάλα να βρίσκει στο δοκάρι του Μπόνο…

Για να «απαντήσει» η Τζιρόνα στο 83’ με το σουτ του Λοσάνο με το δεξί έξω από την περιοχή να σταματάει στο αριστερό δοκάρι του Κουέγιαρ, ενώ το νέο σουτ του Στουάνι στην επαναφορά κατέληξε άουτ.

Μετά το αποτέλεσμα αυτό, οι γηπεδούχοι διατηρήθηκαν στη μέση του βαθμολογικού πίνακα και δη στην ένατη θέση, την ώρα που ο αντίπαλός του έμεινε στην ζώνη του υποβιβασμού, ούσα Τρίτη από το τέλος.

Το πρόγραμμα της 12ης αγωνιστικής

Παρασκευή, 9/11
Λεβάντε-Σοσιεδάδ 1-3
(4’ Τσέμα – 73’ Ερναντέζ, 77’ Χουάνμι, 83’ Ογιαρθάμπαλ)

Σάββατο, 10/11
Βαγιαδολίδ-Έιμπαρ 0-0

Χετάφε-Βαλένθια 0-1
(81’ πεν. Παρέχο)

Ατλέτικο Μαδρίτης-Μπιλμπάο 3-2
(61’ Παρτέι, 80’ Ρόδρι, 92’ Γοδίν – 36’, 64’ Ινιάκι)

Χιρόνα-Λεγανές 0-0

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ