aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΤζέραρντ: «Μνημειώδες επίτευγμα, αλλά το ταξίδι μας δεν έχει τελειώσει»

Τζέραρντ: «Μνημειώδες επίτευγμα, αλλά το ταξίδι μας δεν έχει τελειώσει»

Η Ρέιντζερς φτάνοντας τους 88 βαθμούς σε 32 παιχνίδια «σφράγισε» το 55ο πρωτάθλημα, αφού η Σέλτικ περιορίστηκε σε ισοπαλία χωρίς γκολ, εκτός έδρας με την Νταντί Γιουνάιτεντ. Ο Στίβεν Τζέραρντ, που ως προπονητής επανέφερε την ομάδα του στην κορυφή της Σκωτίας μετά από δέκα χρόνια, κράτησε χαμηλούς τόνους υπενθυμίζοντας πως η σεζόν δεν ολοκληρώθηκε.

«Είμαι πολύ ενθουσιασμένος, αλλά είναι ένα ταξίδι που δεν έχει τελειώσει», δήλωσε ο Αγγλος πρώην διεθνής μέσος της Λίβερπουλ. «Υπάρχουν πολλά ακόμα να συμβούν. Αυτή ήταν μια ομαδική προσπάθεια, μια συλλογική προσπάθεια, είναι ένα μνημειώδες επίτευγμα και είμαι πολύ περήφανος που είμαι ο διαχειριστής αυτού», πρόσθεσε.

Η Ρέιντζερς έχει ακόμη έξι αγώνες πρωταθλήματος, αλλά τώρα θα στρέψει την προσοχή της στο Europa League, με το πρώτο ματς των «16» εναντίον της Σλάβια Πράγας να είναι προγραμματισμένο για την Πέμπτη στη Τσεχία.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ