aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΤζέιμς: «Ακόμη με καθοδηγεί ο πατέρας μου από ψηλά»

Τζέιμς: «Ακόμη με καθοδηγεί ο πατέρας μου από ψηλά»

Τρεις εβδομάδες μετά το χαμό του πατέρα του, ο Ντάνιελ Τζέιμς συγκίνησε με τις δηλώσεις του, στο περιθώριο της νίκης (1-0) της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κόντρα στην Ίντερ.

«Ξέρω ότι με κοιτάζει από εκεί ψηλά τώρα και ακόμη με καθοδηγεί. Κάθε μέρα μου λείπει. Ήταν αυτός που συμβουλευόμουν όταν ήταν εδώ», ανέφερε ο νεαρός εξτρέμ για τον πατέρα του. 

«Υπάρχουν στιγμές που είμαι πεσμένος ψυχολογικά, λόγω της απώλειάς του, αλλά αυτό που θα μου έλεγε θα ήταν να συνεχίζω να αγωνίζομαι και να δουλεύω σκληρά», πρόσθεσε ο Τζέιμς. 

Θυμίζουμε ότι ο 21χρονος Ουαλός αποκτήθηκε πρόσφατα από τους «κόκκινους διαβόλους» για 15 εκατ. ευρώ, ενώ το Μάιο, έχασε τον πατέρα του Κέβαν σε ηλικία μόλις 60 ετών, λίγο καιρό πριν την ολοκλήρωση της μεταγραφής του.

Την περασμένη σεζόν, ο Τζέιμς εντυπωσίασε με τη φανέλα της Σουόνσι στην Championship, αριθμώντας 4 γκολ σε 33 συμμετοχές, στοιχείο που ώθησε την Γιουνάιτεντ να τον κάνει δικό της.

Ακόμη, έχει πραγματοποιήσει ήδη το διεθνές ντεμπούτο του με την εθνική Ουαλίας, μετρώντας 4 συμμετοχές και 1 γκολ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ