aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά Nέα«Τυφώνας» Λίβερπουλ! (videos)

«Τυφώνας» Λίβερπουλ! (videos)

Ήρθε ο… Μάρκο Σίλβα με τα δώρα! Η Γουότφορντ «έκοψε» άλλους δύο βαθμούς από την παραπαίουσα Τότεναμ (1-1) και η Λίβερπουλ, που… γάζωσε 5-1 την Μπράιτον στον βρετανικό Νότο, επανήλθε στην τετράδα, όντας, πλέον, στο +3 από τα «σπιρούνια». Τέταρτο συνεχόμενο παιχνίδι στην Premier League χωρίς νίκη για τα «σπιρούνια», που βλέπουν την τετράδα να απομακρύνεται επικίνδυνα!

Και πάλι καλά να λένε οι Λονδρέζοι, που είδαν τους γηπεδούχους να προηγούνται με δυνατή κεφαλιά του Κριστιάν Καμπασέλ, στο 13ο λεπτό, έπειτα από σέντρα του Τομ Κλέβερλι, και κατάφεραν να ισοφαρίσουν, με κοντινό πλασέ του Σον Χεούνγκ-Μιν, στο 25′, η αποβολή του Ντέιβιντσον Σάντσες, ωστόσο, για αγκωνιά στον Ριτσάρλισον, στο 52′, θα μπορούσε να τους κοστίσει και την ήττα!


Την ίδια ώρα, η Λίβερπουλ, όπως προείπαμε… ξετύλιξε, δίχως το παραμικρό πρόβλημα, το «δώρο» της Γουότφορντ, στήνοντας… πάρτι στο Falmer Stadium! Καταιγιστικοί οι «κόκκινοι», σάρωσαν την Μπράιτον, με την κατοχή της μπάλας να φτάνει ακόμη και το 80% και να βρίσκεται άνω του 70%, γενικότερα, στο πρώτο 45λεπτο.

Ο Εμρέ Τσαν άνοιξε το σκορ, πετυχαίνοντας το πρώτο του γκολ στη φετινή Premier -και ενώ η κουβέντα για το μέλλον του… φουντώνει- με τον Ρομπέρτο Φιρμίνο να «γράφει» το 2-0, που ήταν και το σκορ ημιχρόνου. Μέσα σε έξι λεπτά στο β’ μέρος, δε, είχαμε άλλα δύο τέρματα στο παιχνίδι, με τον Βραζιλιάνο, και πάλι, να κάνει το 3-0, στο 48′, και τον Μάρεϊ να ευστοχεί από το σημείο του πέναλτι, για τη μείωση του σκορ.

Αυτήν τη φορά, όμως, η Λίβερπουλ δεν έκανε… θρίλερ την αναμέτρηση. Με γκολ του Κουτίνιο και αυτογκόλ του Ντανκ, οι «κόκκινοι» έφτασαν στο επιβλητικό 5-1 και «σκαρφάλωσαν» στην 4η θέση, περιμένοντας, πλέον, το αποτέλεσμα στο ντέρμπι της Άρσεναλ με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, για να δουν αν θα παραμείνουν εκεί. Αξίζει να σημειωθεί πως η Λίβερπουλ έβαλε στην Μπράιτον όσα γκολ είχε δεχθεί, συνολικά, στα προηγούμενα επτά παιχνίδια της!



Από εκεί και πέρα, είχαμε δεύτερη σερί νίκη για Έβερτον και Λέστερ! Μετά την «τεσσάρα» επί της Γουέστ Χαμ, τα «ζαχαρωτά», στο ντεμπούτο του Σαμ Άλαρνταϊς, νίκησαν 2-0 τη Χάντερσφιλντ, δείχνοντας πως αρχίζουν να συνέρχονται, ενώ οι «αλεπούδες», λίγες μέρες μετά τον θρίαμβο κόντρα στην Τότεναμ, ξέραναν (1-0) στην έδρα τους και την Μπέρνλι.

Τρομερή εξέλιξη στο Στόουκ-Σουόνσι! Ο Βιλφρέντ Μπονί έδωσε προβάδισμα στους «κύκνους» (απέναντι στην παλιά του ομάδα), με μια αντεπίθεση διαρκείας, ωστόσο, οι «πότερς» ανέτρεψαν το εις βάρος τους σκορ, στο πρώτο ημίχρονο(!), με σκόρερ τους Σακίρι και Ντιουφ, και επικράτησαν, τελικά, 2-1!


Τέλος, στο «Χόθορνς», στην αναμέτρηση της Γουέστ Μπρομ με την Κρίσταλ Πάλας, το ντεμπούτο του Άλαν Πάρντιου δεν ήταν τόσο ιδανικό όσο αυτό του Άλαρνταϊς, με τον πρώην τεχνικό των «αετών» να βλέπει τους Λονδρέζους του Ρόι Χότζον να παίρνουν τον βαθμό (0-0).



ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ