aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΤυχερή ή άτυχη η «Κυρία»;

Τυχερή ή άτυχη η «Κυρία»;

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Πραγματοποιήθηκε ως γνωστόν χθες το μεσημέρι η κλήρωση για τα προημιτελικά του κυπέλλου και η Ανόρθωση θα πρέπει να περιμένει μέχρι να μάθει ποια ομάδα θα αντιμετωπίσει. Τυχερή ή άτυχη η «Κυρία» λοιπόν; Αυτό θα διαφανεί όταν πραγματοποιηθεί ο επαναληπτικός ανάμεσα σε Απόλλωνα και Οθέλλο σε μία εβδομάδα, μιας και η ομάδα του Ρόνι Λέβι θα κληθεί να αντιμετωπίσει τον νικητή του ζευγαριού.

Ο Οθέλλος έκανε την έκπληξη στον πρώτο αγώνα και επικράτησε με 1-0, όμως η ομάδα της Λεμεσού εξακολουθεί να έχει τον πρώτο λόγο για την πρόκριση. Αν η Ανόρθωση θα έχει εύκολο ή δύσκολο έργο κανείς δεν μπορεί να το γνωρίζει προτού πραγματοποιηθεί ο επαναληπτικός. «Μένει ακόμη ένα παιχνίδι για να γνωρίζουμε τον αντίπαλό μας, αλλά θεωρώ ότι εύκολα ή δύσκολα ο Απόλλων θα βρει τον τρόπο για να προκριθεί απέναντι στον Οθέλλο. Θα περιμένουμε μία εβδομάδα ακόμα για να μάθουμε τον αντίπαλό μας», ανέφερε σε δηλώσεις του μετά την κλήρωση ο εκπρόσωπος Τύπου της Ανόρθωσης, Σάββας Πηλακούτας.

Ερωτηθείς για τον αγώνα πρωταθλήματος με την ΑΕΛ, που θα διεξαχθεί την ερχόμενη Κυριακή στο Τσίρειο, σχολίασε: «Σκεφτόμαστε τώρα το ντέρμπι με την ΑΕΛ, στο οποίο θέλουμε μόνο τη νίκη. Η ομάδα μας βρίσκεται σε πολύ καλή αγωνιστική και ψυχολογική κατάσταση και θα τα δώσουμε όλα για να φτάσουμε στη νίκη».

Σίγουρα στο στρατόπεδο της Ανόρθωσης προτιμούν ο Οθέλλος να καταφέρει να ολοκληρώσει την έκπληξη κόντρα στον Απόλλωνα, ώστε να είναι το απόλυτο φαβορί για την πρόκριση στα ημιτελικά. Αν όμως προκριθεί ο Απόλλων, οι παίκτες του Λέβι θα κάνουν ό,τι μπορούν για να αποκλείσουν την ομάδα της Λεμεσού.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ