aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΤσολάκης: «Ο Πέδρο Εμανουέλ είχε εμμονές»

Τσολάκης: «Ο Πέδρο Εμανουέλ είχε εμμονές»

Ο Ομοσπονδιακός τεχνικός της Εθνικής U-14 και παλαίμαχος άσος του Απόλλωνα, Άγγελος Τσολάκης μίλησε στην εκπομπή  «Τα Λέμε Όλα» του Active 107.4&102.5.

Τι του αρέσει από τον Απόλλωνα: Από τη μέρα που ανέλαβε ο Σωφρόνης μου άρεσε να βλέπω τον Απόλλωνα. Βλέπω μία ομάδα, ένα σύνολο που ξέρει τι θέλει, βλέπουμε αναγεννημένους παίχτες που επί καιρώ Πέδρο ήταν χαμένοι όπως οι Κυριάκου, Σαρδινέρο, παραλίγο να εξαφανίσουμε τον Χάμπο με τον Πέδρο, το μεγαλύτερο –για εμένα- στην Κύπρο. Πηγαίναμε στο γήπεδο και ξέραμε τις αλλαγές από πριν. Το παιδί κάνει εξαιρετική δουλειά, η ομάδα είναι αήττητη, παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, ζει το παιχνίδι, οι αλλαγές του βοηθούν κάθε εβδομάδα και το βλέπουμε αυτό. Είναι στοιχεία που δεν υπήρχαν προηγουμένως.

Για το τι άλλαξε ο Σωφρόνης: Ήταν χρόνια στο Κολόσσι, ξέρει καταστάσεις, είναι χαμηλών τόνων, με πολύ πάθος και αυτό βγαίνει στο γήπεδο. Έχει εμπιστευτεί όλους τους παίχτες, τους έδωσε την ευκαιρία, ενώ δεν συνέβαινε προηγουμένως. Ο Πέδρο είχε εμμονές. Κέρδισε τους πάντες και αυτό φαίνεται. Νομίζω κέρδισε τον κόσμο σε πολύ μεγάλο βαθμό και αυτό φαίνεται από την αγάπη του κόσμου. Έχει πετύχει διάνα και ο Απόλλων είναι σε καλό δρόμο.

Μέχρι που μπορεί να φτάσει η ομάδα: Εντάξει, φαβορί είναι ο ΑΠΟΕΛ και αυτό είναι ξεκάθαρο. Με τα τελευταία αποτελέσματα θεωρώ ότι υπάρχουν οι δυνατότητες για να κυνηγήσει το πρωτάθλημα. Οι 4 βαθμοί μπορούν να καλυφτούν και όλα μπορούν να συμβούν. Η εικόνα που βγάζει η ομάδα στο γήπεδο είναι εξαιρετική. Έχει αποδείξει με τον ΑΠΟΕΛ ότι δύσκολα χάνει και στο ΓΣΠ στέκεται πολύ καλά, στο Τσίρειο κέρδισε, υπάρχει δυναμική, υπάρχει πίστη στον κόσμο και οι πολλές ανατροπές δεν είναι τυχαίες.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ