aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΤσιγάρα, μπύρες, κρασί στα αποδυτήρια!

Τσιγάρα, μπύρες, κρασί στα αποδυτήρια!

Η Γερμανία αν και δυσκολεύτηκε, τελικά επικράτησε με 2-0 της Ουκρανίας στην πρεμιέρα του ομίλου τους στο Euro 2016.

Ωστόσο όπως αποκαλύπτει η γερμανική «Bild», οι Ουκρανοί μόνο βαριά δεν πήρα την ήττα τους από την πρωταθλήτρια κόσμου. Αντ’ αυτού, προτίμησαν να απολαύσουν την παρουσία τους στα γήπεδα της Γαλλίας, καπνίζοντας τσιγάρα και πίνοντας μπύρες και κρασί στα αποδυτήρια του «Σταντ Πιερ Μουρουά», μετά τη λήξη του αγώνα!

Ένας Γερμανός ρεπόρτερ είχε την ιδέα να μπει στα αποδυτήρια της Ουκρανίας λίγες ώρες μετά τον αγώνα και σοκαρίστηκε από την εικόνα που αντίκρισε και δημοσιεύει η εφημερίδα. Παντού υπήρχαν γόπες από δεκάδες τσιγάρα, καθώς και κουτάκια από μπύρα και μπουκάλια από κρασί.

Ο Ουκρανός αμυντικός, Άρτεμ Φεντέτσκι, αρνήθηκε δημόσια ότι έγιναν όλα αυτά ενώ παρακάλεσε να τον πιστέψουν: «Σας παρακαλώ πιστέψτε με, ήμουν μέσα στα αποδυτήρια, δεν έγινε κάτι από αυτά που γράφονται. Είμαστε μια κανονική ομάδα, δεν πίνει κανείς μας μπύρα. Η πληροφορίες είναι ανακριβείς. Έχουμε πειθαρχία. Μπορούμε να κάνουμε τεστ DNA στα τσιγάρα!».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ