aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά Nέα«Τσίμπησε» τον βαθμό η Χιρόνα! (video)

«Τσίμπησε» τον βαθμό η Χιρόνα! (video)

Απίθανο ματς, απίθανη Χιρόνα! Οι νεοφώτιστοι με γκολ του Χοάνπε στο 86’, τσίμπησαν τον βαθμό της ισοπαλίας μέσα στο «Μπαλαΐδος» καθώς ήρθαν ισόπαλοι 3-3 με την Θέλτα! Το ματς ήταν καταιγιστικό στο ξεκίνημά του και είχε τέσσερα γκολ σε 16 λεπτά! Ο Σίστο μόλις στο 8’ μετά από ασίστ του Βας άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους, με τους φιλοξενούμενους να έχουν έτοιμη την απάντησή τους. Πόρτου (10’) και Στουάνι (14’) σε διάστημα τεσσάρων λεπτών έκαναν την ανατροπή αλλά η Θέλτα απάντησε ξανά! Δύο λεπτά μετά και συγκεκριμένα στο 16’, ο Γκόμες ισοφάρισε σε 2-2 σε ένα φανταστικό πρώτο τέταρτο!

Οι επιθέσεις των δύο ομάδων… σίγησαν για την επόμενη ώρα, ωστόσο ο Βας έδωσε ξανά το προβάδισμα στους γηπεδούχους με έναν τρόπο που γνωρίζει πάρα πολύ καλά! Με ασύλληπτο φάουλ στο 76’ ο Δανός μεσοεπιθετικός έκανε το 3-2 και η Θέλτα έδειχνε αυτή τη φορά να κλειδώνει το τρίποντο! Κι όμως, προδόθηκε ξανά από την τραγική της άμυνα. Με γκολ του Χουάνπε στο 86ο λεπτό, οι φιλοξενούμενοι πάγωσαν το «Μπαλαΐδος», διαμορφώνοντας το 3-3 που παρέμεινε στα εναπομείναντα λεπτά της αναμέτρησης!

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ