aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΤσέλσι της ανατροπής, ανέβαλε τη στέψη της Σίτι στην... πρόβα τελικού! (vid)

Τσέλσι της ανατροπής, ανέβαλε τη στέψη της Σίτι στην… πρόβα τελικού! (vid)

Τρελαίνει κόσμο η Τσέλσι του Τόμας Τούχελ -και αναρωτιέται κανείς τι θα συνέβαινε αν ο Γερμανός ήταν από την αρχή της σεζόν στον πάγκο της!

Οι εκπληκτικοί Λονδρέζοι έδειξαν ενόψει του ραντεβού τους στον τελικό του Champions League τα δόντια τους στη Μάντσεστερ Σίτι και φέρνοντας «τούμπα» (1-2) την ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα μέσα στο ”Etihad”, ανέβαλαν τη στέψη της!

Θυμίζουμε, οι «πολίτες» με νίκη θα κατακτούσαν και μαθηματικά τον τίτλο, αλλά ο Τούχελ και οι παίκτες του είχαν άλλη γνώμη…

Οι δύο προπονητές, πάντως, κατέβασαν τις ομάδες τους με πολλές αλλαγές, αφού αμφότερες είναι, δεδομένα, κουρασμένες από την υπερπροσπάθεια στα ημιτελικά των «αστεριών» μεσοβδόμαδα. Λογικό ήταν, λοιπόν, το παιχνίδι να μην είναι καλό. Οι Λονδρέζοι, μάλιστα, κατάφεραν να κάνουν τελική προς την εστία της Σίτι στα τελευταία λεπτά του πρώτου ημιχρόνου, με τον Ζίγεκ να αναγκάζει τον Έντερσον σε ωραία επέμβαση, για να έρθει ένα μεγάλο λάθος στην άμυνα των «μπλε» και το πρώτο γκολ του Στέρλινγκ μετά από 76 ημέρες!

Ο Κρίστενσεν έκανε την γκάφα σε βαθιά μπαλιά προς τον Ζέσους, ο Βραζιλιάνος συνέχισε, πάσαρε στον Αγουέρο, που έκανε κακό κοντρόλ μπροστά σε κενή εστία, αλλά ο Άγγλος επιθετικός ήρθε και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Στην αμέσως επόμενη φάση, δε, ο Γκίλμουρ έπεσε λανθασμένα πάνω στον Ζέσους, ο ρέφερι έδωσε πέναλτι, αλλά ο Αγουέρο έστησε την μπάλα στην άσπρη βούλα και εκτέλεσε… τραγικά αλά Πανένκα, με τον Μεντί να μπλοκάρει εύκολα! (Δείτε το εδώ)

Περισσότερα σε λίγο…


 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ