aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαTσέλσι σαν Λερναία Ύδρα (vids)

Tσέλσι σαν Λερναία Ύδρα (vids)

Αν υπάρχει κάτι που έχει η Τσέλσι του Μαουρίτσιο Σάρι είναι αυτοπεποίθηση και πίστη στο πλάνο της και σε αυτό που παίζει. Για 72 λεπτά, η Μπόρνμουθ είχε στήσει ένα λεωφορείο στο «Στάμφορντ Μπριτζ» και το πλάνο έπιανε μία χαρά. Με εξαίρεση ένα σουτ στο δοκάρι του Μάρκος Αλόνσο (45’), κι άλλο ένα ξανά από τον Ισπανό μπακ που υποχρέωσε τον Μπέγκοβιτς σε εντυπωσιακή επέμβαση (55’), η Μπόρνμουθ κρατούσε μάλλον άκοπα το 0-0, με έναν πολύ απλό τρόπο.

Άφησε την ολοκληρωτική κατοχή στην Τσέλσι και με κοντινές αποστάσεις στις γραμμές και ανελέητο πρέσινγκ κατάφερε να χαλάσει όλες τις φάσεις των «μπλε». Η ομάδα του Σάρι ήταν συνεχώς αγκυροβολημένη κοντά στην περιοχή του Μπέγκοβιτς, όμως κλασικές φάσεις αδυνατούσε να βγάλει.

Η έμπνευση του Ιταλού να περάσει στον αγώνα τον Πέδρο δικαιώθηκε και το παιχνίδι άλλαξε σε μία στιγμή. Ο Ισπανός εξτρέμ, τον οποίο ο Σάρι θέλει να κάνει τον Καγεχόν της Τσέλσι, επτά λεπτά μετά την είσοδο του στο παιχνίδι αποφάσισε να κινηθεί στον άξονα, βρήκε την τρύπα και με διαγώνιο σουτ εκτός περιοχής έκανε το 1-0 (72’).

Η αντίσταση της Μπόρνμουθ (είχε από μία καλή φάση σε κάθε ημίχρονο με τον Φρέιζερ) κάμφθηκε ολοκληρωτικά και η προσεχής αντίπαλος του ΠΑΟΚ στην πρεμιέρα των ομίλων του Europa League, έφερε το παιχνίδι εκεί που ήθελε.

Ένας όμορφος συνδυασμός ανάμεσα σε Αλόνσο και Αζάρ και σουτ του τελευταίου (85’) έφερε το 2-0, με την Τσέλσι να φτάνει στην τέταρτη συνεχόμενη νίκη της στην Premier League και να αποδεικνύει τον άνεμο αλλαγής με τον Μαουρίτσιο Σάρι στο τιμόνι της.



 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ