aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΤσέλσι: Ο Τούχελ «έσβησε» κάθε κουβέντα για τον Χάαλαντ ή τον Αγουέρο

Τσέλσι: Ο Τούχελ «έσβησε» κάθε κουβέντα για τον Χάαλαντ ή τον Αγουέρο

Ο προπονητής της Τσέλσι, Τόμας Τούχελ δεν… καίγεται να μάθει εάν η διοίκηση του αγγλικού συλλόγου ενδιαφέρεται να αποκτήσει τον επιθετικό της Ντόρτμουντ, Έρλινγκ Χάαλαντ ή τον Σέρχιο Αγουέρο από τη Μάντσεστερ Σίτι, όταν ολοκληρωθεί η εφετινή σεζόν.

Η Σίτι ανακοίνωσε τη Δευτέρα (30/03) πως ο Αργεντινός αρχισκόρερ της θα αποχωρήσει απ’ το δυναμικό της με την ολοκλήρωση του συμβολαίου του στο τέλος της εφετινής χρονιάς, ενώ ο 20χρονος Νορβηγός είναι το πιο «καυτό» όνομα αυτή τη στιγμή στην Ευρώπη, μετά τις καταπληκτικές επιδόσεις του στο σκοράρισμα με τη φανέλα των Βεστφαλών.

«Δεν θα απαντήσω σε κάτι τέτοιο σε ένδειξη σεβασμού προς τον παίκτη (σ.σ. Χάαλαντ) και την Μπορούσια Ντόρτμουντ. Σίγουρα είναι πρώτο θέμα αυτή τη στιγμή και ο παίκτης και ο ατζέντης του» τόνισε ο Τούχελ -ο οποίος έχει περάσει κι απ’ τον πάγκο της Ντόρτμουντ- σε συνέντευξη Τύπου την Παρασκευή (02/04).

«Φαίνεται σαν να δημιουργούν μία μορφή… πλειστηριασμού για τον παίκτη. Έναν πολλά υποσχόμενο ποδοσφαιριστή βεβαίως. Αλλά δεν είναι παίκτης μας και δεν ανήκει στην ομάδα μας. Έχουμε απεριόριστο σεβασμό για τη Μάντσεστερ Σίτι και τον Σέρχιο Αγουέρο, ο οποίος είναι ένας τεράστιος ποδοσφαιριστής για τους ίδιους. Είναι ένας παίκτης παγκόσμιας κλάσης. Αλλά έχουμε τρεις διοργανώσεις στις οποίες παλεύουμε ταυτόχρονα με τη Μάντσεστερ Σίτι κι ως εκ τούτου δεν θα μιλήσω για έναν δικό τους ποδοσφαιριστή».

Οι δύο επιθετικοί «συνδέθηκαν» με την Τσέλσι, την ώρα που ο Τίμο Βέρνερ εξακολουθεί να περνάει μία πολύ δύσκολη περίοδο μένοντας μακριά απ’ τα γκολ, όμως ο Τούχελ δεν ανησυχεί για τη φόρμα του. «Ο Τίμο άρχισε να σκοράρει από την ηλικία των 5 ετών κι έκτοτε δεν… σταμάτησε ποτέ. Οπότε μπορεί να εμπιστευτεί το μυαλό του και το κορμί του, θα επιστρέψουν και τα γκολ».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ