aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΤσέλσι: Ο Champions όρος του Κάι Χάβερτς

Τσέλσι: Ο Champions όρος του Κάι Χάβερτς

Ο Κάι Χάβερτς δεν θα πει το «ναι» στην Τσέλσι, αν η ομάδα του Φρανκ Λάμπαρντ δεν εξασφαλίσει θέση στο Champions League της επόμενης περιόδου.

Η δικαίωση της Μάντσεστερ Σίτι από το CAS ξεκαθάρισε το τοπίο αναφορικά με την τετράδα της Premier League που θα εξασφαλίσει εισιτήριο για το Champions League της επόμενης περιόδου. Λίβερπουλ και Μάντσεστερ Σίτι είναι σίγουρες, ενώ Τσέλσι, Λέστερ, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Γουλβς (κατά πρώτο λόγο) και Σέφιλντ Γιουνάιτεντ (σε δεύτερο) θα παλέψουν μέχρι τέλους για τα άλλα δύο εισιτήρια.

Η ήττα της Τσέλσι από την Σέφιλντ Γιουνάιτεντ… ταρακούνησε την ομάδα του Φρανκ Λάμπαρντ, αλλά και τον Κάι Χάβερτς, τον οποίο φλερτάρουν έντονα οι Μπλε εδώ και πολύ καιρό.

Ο 21χρονος μεσοεπιθετικός είναι «φευγάτος» από την Μπάγερ Λεβερκούζεν και η Τσέλσι φέρεται διατεθειμένη να δώσει 70-80 εκατομμύρια ευρώ για την απόκτησή του, αλλά ο Χάβερτς ξεκαθάρισε οτι δεν θα πει το «ναι» στον λονδρέζικο σύλλογο, αν δεν εξασφαλίσει το εισιτήριο για το Champions League της επόμενης περιόδου.

Αν η Τσέλσι αποτύχει να τερματίσει στην πρώτη τετράδα, δεν αποκλείεται Ρεάλ Μαδρίτης, Μπάγερν Μονάχου και Λίβερπουλ να μπουν και πάλι δυνατά στο κάδρο για τον ταλαντούχο ποδοσφαιριστή.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ