aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΤσέλσι, φοβού την Τότεναμ! (video)

Τσέλσι, φοβού την Τότεναμ! (video)

Δεν μασάει η Τότεναμ! Οι Λονδρέζοι συνεχίζουν το πρέσινγκ στην πρωτοπόρο της Premier League και συμπολίτισσα, Τσέλσι, καθώς επικράτησαν πολύ εύκολα (4-0) της Γουότφορντ και βρέθηκαν έστω και προσωρινά (;) στο μείον τέσσερα από την κορυφή και ευελπιστούν σε στραβοπάτημα των «μπλε» με την Μπόρνμουθ που μεσοβδόμαδα ήρθε 2-2 με τη Λίβερπουλ στο «Άνφιλντ».

Δύο γκολ σημείωσε ο Σον (44’, 55’) για τους γηπεδούχους, ένα και πολύ ωραίο ο Ντέλε Άλι (33’), αλλά και ο Ντιέρ (39’). Η ομάδα του Μαουρίσιο Ποκετίνο παρουσίασε την εικόνα που έχει συνήθως στο «White Hart Lane» με υποδεέστερες ομάδες (και όχι μόνο). Μπήκε φουριόζα στην αναμέτρηση και με διάθεση να βάλει από νωρίς πλώρη για τη νίκη και τα κατάφερε, καθαρίζοντας το ματς από το πρώτο μέρος.

Ο Ντέλε Άλι με… αλήτικο γκολ άνοιξε το σκορ στο 33’ και σε διάστημα 12 λεπτών κλείδωσε το «τρίποντο», σημειώνοντας άλλα δύο τέρματα. Το ένα ο Ντιέρ στο 39’ και το άλλο λίγο πριν το φινάλε του πρώτου ημιχρόνου (44’) και ο Ασιάτης έκανε το 4-0 στο 55ο λεπτό.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ