aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΤσέλσι: «Φευγάτος» ο Χάντσον – Οντόι

Τσέλσι: «Φευγάτος» ο Χάντσον – Οντόι

Προτού τραυματιστεί σοβαρά στον αχίλλειο τένοντα, φλέρταρε έντονα με την Μπάγερν Μονάχου, αλλά το φλερτ δεν εξελίχθηκε σε γάμο. Λίγους μήνες αργότερα, ο Κάλουμ Χάντσον – Οντόι σκέφτεται και πάλι να… κουνήσει μαντήλι στην Τσέλσι.

Ο 19χρονος εξτρέμ δεν είναι ευχαριστημένος με τον χρόνο συμμετοχής που (δεν) του δίνει ο Φρανκ Λάμπαρντ, αφού μετά την καραντίνα έχει αγωνιστεί λιγότερο από… ώρα (!), έχοντας χάσει βεβαίως και τα πρώτα τρία παιχνίδια λόγω τραυματισμού.

Ο Χάντσον – Οντόι, ο οποίος τον περασμένο Σεπτέμβριο υπέγραψε νέο συμβόλαιο με τους Μπλε και έχει εβδομαδιαίες αποδοχές που ξεπερνούν τις 160 χιλιάδες ευρώ, έχει καλή σχέση με τον Λάμπαρντ, αλλά θέλει να κοιτάξει την καριέρα του.

«Χρειάζεται να συνεχίσει τις προπονήσεις στο υψηλότερο επίπεδο, κάτι που κάνει, ειδικά την τελευταία εβδομάδα με δέκα ημέρες. Έχει σπουδαίο ταλέντο και προοπτικές» είπε για τον Χάντσον – Οντόι ο προπονητής του, ο οποίος υποστήριξε πως δεν… διαισθάνθηκε δυσαρέσκεια για τον περιορισμένο χρόνο συμμετοχής του.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ