aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΤσέλσι - European Super League: Διαδήλωση των οπαδών έξω από το «Στάμφορντ Μπριτζ» (pics &...

Τσέλσι – European Super League: Διαδήλωση των οπαδών έξω από το «Στάμφορντ Μπριτζ» (pics & vids)

Μαζική διαμαρτυρία από τους φίλους της Τσέλσι έξω από το «Στάμφορντ Μπριτζ», με δεκάδες πανό που ζητούν από τον Ρόμαν Αμπράμοβιτς την αποχώρηση των Μπλε από τη European Super League. Στο πλήθος κι ο Τσεχ, ζητώντας να ανοίξει ο δρόμος για να περάσει το πούλμαν!

Τα περιστατικά έξω από το γήπεδο της Λιντς λίγη ώρα πριν την έναρξη του ματς με τη Λίβερπουλ, ήταν μόνο η αρχή. Την ώρα που οι «μετασεισμοί» από την επισημοποίηση της European Super League στο Νησί καλά κρατούν, ήταν η σειρά των οπαδών της Τσέλσι να εκφράσουν την πλήρη αντίθεσή τους με την απόφαση που πήρε ο σύλλογος, διαδηλώνοντας έξω από το «Στάμφορντ Μπριτζ» πριν από την αναμέτρηση κόντρα στη Μπράιτον (22:00, Cosmotesports1HD).

Εκατοντάδες φίλοι των Μπλε κατέκλυσαν τον κεντρικό δρόμο από τον οποίο πέρασε το πούλμαν της ομάδας και διαμαρτυρήθηκαν με πανό και συνθήματα, ορισμένα εκ των οποίων υβριστικά προς τον ιδιοκτήτη, Ρόμαν Αμπράμοβιτς και τον πρόεδρο του κλαμπ, Μπρους Μπακ.

«Ρόμαν, κάνε το σωστό»
«Buck Off»
«Αυτό δεν είναι πια ποδόσφαιρο»
«Θέλουμε πίσω τις κρύες νύχτες στο Στόουκ»
«Ξέρετε τι είστε, άπληστοι μπ@@@δοι»
«Μας κλέψατε την ομάδα μας»

Μερικά μόνο από τα συνθήματα που κυριάρχησαν στην πορεία των Λονδρέζων.

Μάλιστα, στο πλήθος βρέθηκε και ο Πετρ Τσεχ! Ο πρώην τερματοφύλακας και νυν σύμβουλος των Μπλε κατέβηκε από το πούλμαν και ζήτησε από το κοινό να ανοίξει τον δρόμο για να περάσει η αποστολή των Μπλε, δείχνοντας κατανόηση στα παράπονα των φιλάθλων και δηλώσε χαρακτηριστικά «Ξέρω. Δώστε ματς χρόνο»!

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ