aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαTσεφερίν: «Έτσι ξεκίνησαν όλα, η ανακοίνωση έγινε μεσάνυχτα για το χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης»

Tσεφερίν: «Έτσι ξεκίνησαν όλα, η ανακοίνωση έγινε μεσάνυχτα για το χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης»

Ο πρόεδρος της UEFA, Αλεξάντερ Τσεφερίν, δεν σταματάει να δίνει συνεντεύξεις τις τελευταίες ημέρες, προσπαθώντας να υπερασπιστεί την ευρωπαϊκή ομοσπονδία στη διαμάχη της με τους «12» της Super Legue, ένα σχέδιο που κατέρρευσε 60 ώρες μετά τη «γέννησή» του.

Μιλώντας σε συμπατριώτες του δημοσιογράφους, αποκάλυψε πως ξεκίνησαν όλα:

«Ήμουν στην Ελβετία και οδηγούσα. Σε ένα σημείο έλαβα μια κλήση από τον τελευταίο των 12 ιδρυτικών συλλόγων. Μου είπαν: «Πρέπει να υπογράψουμε αύριο το πρωί, αλλιώς δεν θα είμαστε μέρος». Απάντησα: «Εντάξει, από αύριο ξεκινάμε έναν πόλεμο. Εάν το κάνεις, αύριο θα είσαι μεταξύ των εχθρών μου». Αυτοί ήθελαν να παραμείνουν φίλοι μου, αλλά να είναι μέλος της Super League, οπότε κατέστησα σαφές ότι κάτι τέτοιο δεν μπορούσε να υπάρξει. Όλα ξεκίνησαν έτσι.

Τότε, το απόγευμα της Κυριακής και περίπου τα μεσάνυχτα, το ανακοίνωσαν, στην καρδιά της νύχτας. Προφανώς για το χρηματιστήριο της Νέα Υόρκης, αυτός ήταν ένας από τους λόγους που εξόργισαν μερικούς φιλάθλους» είπε χαρακτηριστικά ο Σλοβένος πρόεδρος της UEFA.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ