aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΤσέφεριν: «Δεν συζητάμε το ενδεχόμενο του EURO χωρίς θεατές»

Τσέφεριν: «Δεν συζητάμε το ενδεχόμενο του EURO χωρίς θεατές»

Μιλώντας στο Sky Sports, ο πρόεδρος της UEFA, Αλεξάντερ Τσέφεριν επιβεβαίωσε για ακόμα μια φορά πως βούληση της Ομοσπονδίας είναι να διεξαχθεί το EURO του ερχόμενου καλοκαιριού με κόσμο στις εξέδρες.

Μάλιστα, ο Τσέφεριν τόνισε πως με βεβαιότητα μπορεί να πει ότι είναι εκτός συζήτησης η επιλογή να γίνει οποιοσδήποτε αγώνας χωρις την παρουσία φιλάθλων στις εξέδρες.

«Επεξεργαζόμαστε διαφορετικά σενάρια, αλλά η μόνη βεβαιότητα που μπορούμε να δώσουμε, είναι ότι η επιλογή να παίξουμε οποιονδήποτε αγώνα του EURO σε ένα άδειο γήπεδο είναι εκτός κάθε συζήτησης. Κάθε πόλη θα πρέπει να εγγυηθεί την παρουσία των φιλάθλων κατά τη διάρκεια των αγώνων», δήλωσε ο πρόεδρος της UEFA και συμπλήρωσε.

«Το ιδανικό σενάριο είναι να διεξαχθεί το τουρνουά στις 12 πόλεις, όπως έχει προγραμματιστεί, αλλά αν αυτό δεν είναι δυνατό, θα προχωρήσουμε με 10 ή 11 χώρες, εάν κάποια δεν πληροί τις απαιτούμενες προϋποθέσεις».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ