aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΤσαμπούρης: Aπέρριψε καλύτερη πρόταση... για τα μάτια της Σαλαμίνας

Τσαμπούρης: Aπέρριψε καλύτερη πρόταση… για τα μάτια της Σαλαμίνας

TOY ΧΡΙΣΤΟΥ ΘΕΟΧΑΡΟΥΣ

Καλύτερη πρόταση από τη Λαμία είχε ο Σάββας Τσαμπούρης, σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας μας Goal.com.cy, την οποία ωστόσο απέρριψε για… τα μάτια της Νέας Σαλαμίνας που είχε ενδιαφερθεί έγκαιρα.

Διαβάστε επίσης: Τσαμπούρης: Οι αξέχαστες γκολάρες απέναντι σε Ομόνοια και Άρη (vid)

Οι Φθιωτοί, μετά την πολύ καλή σεζόν που είχε ο έμπειρος άσος με τον Λεβαδειακό με φουλ συμμετοχές στη Σούπερ Λίγκα φέτος, τον δελέασαν, αλλά ο 32χρονος δεξιός φουλ μπακ, φέρθηκε με μεγάλο επαγγελματισμό όταν του έγινε πρόταση από τους ερυθρόλευκους και αποδέχθηκε να συνεχίσει την καριέρα του στην ομάδα στην οποία έπαιξε και το 2016-17. Υπό άλλες, όμως, συνθήκες τότε, δύσκολες.

Διαβάστε επίσης: Επέστρεψε στη Νέα Σαλαμίνα ο Τσαμπούρης

Βλέπετε, πλέον ο βαρωσιώτικος σύλλογος, χρόνο με το χρόνο εκπέμπει όλο και περισσότερη υγεία σε όλους τους τομείς, η επαγγελματικότητα αυξάνεται και αυτό αποτελεί επιπλέον δέλεαρ για κάποιους παίκτες που προσεγγίζει η επιτροπή προγραμματισμού των ερυθρόλευκων. Έτσι και για τον Τσαμπούρη, έπαιξε ρόλο αυτό σε συνδυασμό με την εξαιρετική πορεία στην περίοδο που ολοκληρώθηκε. Ενώ και η παρουσία του Μάκη Παπαϊωάννου, τον οποίο σέβεται πολύ ο Ελλαδίτης αμυντικός και του προπονητή Σάββα Πουρσαϊτίδη, αποτέλεσε επιπλέον κίνητρο για το «ναι».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ