aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΤσάμπιονς Λιγκ: Τα πρώτα αποτελέσματα των πλέι οφ

Τσάμπιονς Λιγκ: Τα πρώτα αποτελέσματα των πλέι οφ

Η πρώτη δόση των πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ παίχτηκε απόψε, όπου διεξήχθηκαν πέντε παιχνίδια. Πιο κάτω μπορείτε να δείτε τα ρεπορτάζ των αγώνων, ενώ για το ματς του ΑΠΟΕΛ με την Σλάβια Πράγας πατήστε εδώ.

Σπόρτινγκ – Στεάουα Βουκουρεστίου 

Άντεξε και ελπίζει η Στεάουα! Η Σπόρτινγκ έχασε αρκετές ευκαιρίες, αλλά η ομάδα του Βουκουρεστίου κατάφερε να πάρει το 0-0 μέσα στη Λισαβόνα, ενόψει της ρεβάνς για τα playoffs του Champions League. Με δέκα παίκτες τελείωσαν την αναμέτρηση οι Ρουμάνοι.

Τα «λιοντάρια» μπήκαν πολύ δυνατά στο παιχνίδι, χάνοντας αρκετές ευκαιρίες να ανοίξουν το σκορ. Ο χρόνος κυλούσε και οι φιλοξενούμενοι κρατούσαν, με το τέλος του πρώτου ημιχρόνου να λήγει χωρίς σκορ.

Στο δεύτερο μέρος, ο ρυθμός του παιχνιδιού έπεσε και μάλιστα λίγο έλειψε η Στεάουα να «κλέψει» το ματς, αλλά το πλασέ του Μοράις στο 72’ έφυγε λίγο δίπλα από την εστία του Ρουί Πατρίσιο. Στο 80’ οι Ρουμάνοι έμειναν με δέκα παίκτες, λόγω της αποβολής –με δεύτερη κίτρινη κάρτα- του Πίντιλι, αλλά τίποτα δεν άλλαξε μέχρι τη λήξη και έτσι οι δύο ομάδες έμειναν στο 0-0.

Χόφενχαϊμ – Λίβερπουλ

Η καλά διαβασμένη Λίβερπουλ πέρασε από το «Ράιν-Νέκαρ Αρίνα» με 2-1, χάρη στα γκολ του Αλεξάντερ-Άρνολντ στο 35’ με απευθείας εκτέλεση φάουλ και του Μίλνερ στο 74’ με εξοστρακισμό και στον Νόρντβάιτ.

Ο Ουτ μείωσε στο 87’ με διαγώνιο σουτ, ενώ στο τέλος ο Χούμπνερ έχασε μοναδική ευκαιρία για την ισοφάριση. Η Λίβερπουλ διατήρησε την καλή παράδοση κόντρα σε γερμανικές ομάδες και είχε τον έλεγχο στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα και πήρε σκορ πρόκρισης από το πρώτο ματς, έστω και αν στο τέλος, πάλι καρδιοχτύπησε.

Γιουνγκ Μπόις – ΤΣΣΚΑ Μόσχας 

Μια λαμπάδα στο μπόι του Κασίμ Νούχου για το γεγονός ότι βρίσκεται αγκαλιά με την πρόκριση στους ομίλους του Champions League πρέπει να ανάψει η ΤΣΣΚΑ!

Ένα εγκληματικό λάθος του αμυντικού της Γιουνγκ Μπόις «κρέμασε» την ομάδα του στις καθυστερήσεις και επέτρεψε στους Μοσχοβίτες να πάρουν ένα ανέλπιστο (με βάση την εικόνα του αγώνα) διπλό με 1-0. Κυριαρχώντας στον συνθετικό χλοοτάπητα του γηπέδου της Βέρνης, οι γηπεδούχοι στρίμωξαν τους φιλοξενούμενους και έχασαν αρκετές ευκαιρίες για να πάρουν εκείνοι το προβάδισμα.

Σαν να μην έφτανε λοιπόν ότι δεν κατάφεραν να τις αξιοποιήσουν, ήρθε αυτή η κεφαλιά-γύρισμα του Νούχου στις καθυστερήσεις (χωρίς να έχει δει ότι ο γκολκίπερ Φον Μπάλμοος είχε κάνει έξοδο) για να τους αφήσει… ξερούς. Έκανε, έτσι, βουνό την υπόθεση πρόκριση στη ρεβάνς και έδωσε ισχυρό προβάδισμα στην ΤΣΣΚΑ, ώστε να σφραγίσει για Πέμπτη συνεχόμενη χρονιά την παρουσία της στην «αφρόκρεμα» του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου.

Καραμπάκ – Κοπεγχάγη

Μεγάλες στιγμές για το αζέρικο ποδόσφαιρο… ενόψει! Με ένα γκολ του Μαντάτοφ, στο 25′, η Καραμπάκ επικράτησε 1-0 της Κοπεγχάγης του Πιέρου Σωτηρίου και πήρε προβάδισμα πρόκρισης στους ομίλους του Champions League!

Φυσικά, αν η ομάδα του Γκούρμπαν Γκουρμπάνοφ πάρει, τελικά, το «εισιτήριο», δεν θα είναι μόνο η δική της, πρώτη παρουσία στη μεγαλύτερη γιορτή του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου, αλλά, γενικά, ομάδας του Αζερμπαϊτζάν, το οποίο, μάλιστα, θα έχει την τιμή να φιλοξενήσει τον τελικό της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης το 2019! Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι και σαφώς πιο ψυχωμένοι από τους Δανούς και στο 25′, με τον Μαντάτοφ να παίρνει το «ριμπάουντ» από το δοκάρι του Ντλοβού, πέτυχαν το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ