aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΤσάμπιονς Λιγκ: Στους «8» με 2 στα 2 οι Ρεάλ και Σίτι (vid)

Τσάμπιονς Λιγκ: Στους «8» με 2 στα 2 οι Ρεάλ και Σίτι (vid)

Ρεάλ Μαδρίτης και Μάντσεστερ Σίτι είχαν ισχυρό «μαξιλαράκι» και με δεύτερη νίκη εξασφάλισαν εύκολα την πρόκρισή τους στους «8» του Τσάμπιονς Λιγκ.

Η Ρεάλ πήρε κεφάλι στο σκορ κόντρα στην Αταλάντα χάρη σε τέρμα του Καρίμ Μπενζεμά στο 35’, ενώ ο Σέρχιο Ράμος διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του από την άσπρη βούλα. Με αυτό το γκολ μάλιστα, ο Σέρχιο Ράμος ξεπέρασε τον νυν προπονητή του, Ζινεντίν Ζιντάν, αλλά και τον Ρονάλντο (το «φαινόμενο») στο Τσάμπιονς Λιγκ, φτάνοντας τα 15 τέρματα. Η Αταλάντα μείωσε με τον Μούριελ στο 83’, αλλά στο αμέσως επόμενο λεπτό, ο Ασένσιο πέτυχε το τελικό 3-1.

Η Μάντσεστερ Σίτι πήρε πολύ νωρίς προβάδισμα δύο τερμάτων απέναντι στην Γκλάντμπαχ και καθάρισε» την πρόκριση Οι παίκτες του Πεπ Γκουαρδιόλα πίεσαν, ως συνήθως, ψηλά τον αντίπαλό τους, με τον Κέβιν Ντε Μπρόινε και τον Ιλκάι Γκιουντογκάν να εκμεταλλεύονται στο έπακρο την απόλυτη αγγλική κυριαρχία. Ο πρώτος βρήκε δίχτυα με σουτ – κεραυνό έξω από την περιοχή στο 12ο λεπτό, ενώ ο δεύτερος αξιοποίησε την κάθετη πάσα του Φιλ Φοντέν για να διπλασιάσει τα τέρματα των πολιτών μόλις στο 18ο λεπτό.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ