aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΤσάμπιονς Λιγκ: Οριστικά στο «Ντραγκάο» με 12.000 κόσμο ο τελικός

Τσάμπιονς Λιγκ: Οριστικά στο «Ντραγκάο» με 12.000 κόσμο ο τελικός

Το μεσημέρι της Πέμπτης έγινε οριστικά και αμετάκλητα γνωστό ότι το «Ντραγκάο» θα είναι το μέρος όπου οι Τσέλσι και Μάντσεστερ Σίτι θα διεκδικήσουν στις 29 Μαΐου το τρόπαιο του Champions League, στον μεγάλο αγγλικό «εμφύλιο» που έρχεται δυο χρόνια μετά το ματς της Τότεναμ με τη Λίβερπουλ στην Μαδρίτη.

Η Πόλη έχασε για δεύτερη σερί σεζόν το παιχνίδι που θα κρίνει τον Πρωταθλητή Ευρώπης σε διασυλλογικό επίπεδο στην κορυφαία διοργάνωση. Το Λονδίνο και το «Γουέμπλεϊ» προσπάθησαν πάρα πολύ για να πάρουν το ματς και ν’ αποφευχθεί το ταξίδι για τις αγγλικές ομάδες και τους οπαδούς των «μπλε» και των «πολιτών», όμως, το θέμα των περιορισμών λόγω της πανδημίας που ακόμα υφίσταται, δεν βοήθησε τους Βρετανούς.

Κάπως έτσι και με την Πορτογαλία να είναι ανοιχτή για το ταξίδι και των 2.000 ανθρώπων (UEFA, χορηγοί, συνεργάτες, Media, πρόεδροι Ομοσπονδιών) που θα έιναι προσκεκλημένοι και δεν χρειάζονται αναγκαστική 10ήμερη καραντίνα, το Πόρτο και το «Ντραγκάο» κέρδισαν τη «μάχη».

Το ματς της 29ης του Μαΐου θα γίνει στην έδρα των «δράκων», όπου μάλιστα θα βρεθούν 12.000 οπαδοί, από 6.000 για καθεμιά από τις φιναλίστ!

Αυτοί δεν θα χρειαστεί με την επιστροφή τους στο Νησί ν’ απομονωθούν, αφού η ιβηρική χώρα δεν είναι στην κόκκινη λίστα…

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ