aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΤσάμπι Αλόνσο: Αντί για Γκλάντμπαχ, συνεχίζει στην τρίτη κατηγορία της Ισπανίας

Τσάμπι Αλόνσο: Αντί για Γκλάντμπαχ, συνεχίζει στην τρίτη κατηγορία της Ισπανίας

O Τσάμπι Αλόνσο θεωρείται από πολλούς ως ένας από τους πλέον ανερχόμενους τεχνικούς στο χώρο του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου και τα σενάρια των τελευταίων ημερών τον είχαν φέρει μία ανάσα από την είσοδό του στον κόσμο της Bundesliga.

Συγκεκριμένα, ρεπορτάζ της «Bild» στα μέσα της εβδομάδες αποκάλυπτε πως η Γκλάντμπαχ ήταν έτοιμη να προχωρήσει σε κίνηση-έκπληξη επιλέγοντάς τον για να αναλάβει τα ηνία της ομάδας το καλοκαίρι, όπου θα αποχωρήσει δεδομένα ο Μάρκο Ρόζε έχοντας συμφωνήσει ήδη με την Ντόρτμουντ.

Ωστόσο, το παραπάνω σενάριο δεν θα υλοποιηθεί, τουλάχιστον στο φινάλε της σεζόν, καθώς η Ρεάλ Σοσιεδάδ δεν ήθελε να χάσει τον Αλόνσο και φρόντισε να τον δέσει στο Σαν Σεμπαστιάν.

Συγκεκριμένα, υπέγραψε μαζί του συμβόλαιο μέχρι το 2022, κάτι που σημαίνει πως θα εξακολουθεί να καθοδηγεί την Ρεάλ Σοσιεδάδ Β’, που συμμετέχει στην τρίτη κατηγορία της Ισπανίας για έναν ακόμα χρόνο.

Υπενθυμίζεται πως ο Τσάμπι Αλόνσο είναι προπονητής στη δεύτερη ομάδα της Ρεάλ Σοσιεδάδ από το καλοκαίρι του 2019, μετρώντας 23 νίκες, 12 ισοπαλίες και 12 ήττες σε 47 αγώνες.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ