aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΤρουγιόλς: «Στα πέντε χρόνια ήμουν πάντα σωστός, η δύσκολη σεζόν και ο κορωνοϊός με επηρέασαν»

Τρουγιόλς: «Στα πέντε χρόνια ήμουν πάντα σωστός, η δύσκολη σεζόν και ο κορωνοϊός με επηρέασαν»

Σε δημόσια απολογία στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης προχώρησε ο Χουάν Τρουγιόλς. Εξήγησε ότι η φετινή δύσκολη σεζόν, σε συνδυασμό με τον κορωνοϊό τον επηρέασαν ψυχολογικά και γι’ αυτό δεν ήταν συμπεριφέρθηκε σωστά, αφού όπως τόνισε στα πέντε τελευταία χρόνια παρουσίας του στην ΑΕΚ δεν έχει ποτέ ξανά συμπεριφερθεί ανάλογα.

Η ανάρτηση του Χουάν Τρουγιόλς:

Με τα ακόλουθα λόγια θα ήθελα να απολογηθώ σε όλους του Κύπριους φίλους του ποδοσφαίρου και ιδιαίτερα στους φίλους της ΑΕΚ, για τη συμπεριφορά μου. Καταλαβαίνω απόλυτα ότι η κίνηση μου κατά τη διάρκεια του αγώνα με την ΑΕΛ ήταν εντελώς απαράδεκτη και ενάντια σε κάθε σωστή ποδοσφαιρική συμπεριφορά. Η πράξη μου ήταν εν μέσω μεγάλης έντασης του αγώνα, ωστόσο και πάλι δεν είναι δικαιολογία. Θα ήθελα επίσης να απολογηθώ στα μικρά παιδιά που θέλουν να γίνουν ποδοσφαιριστές, αφού η πράξη μου δεν ήταν το ιδανικό παράδειγμα επαγγελματία ποδοσφαιριστή.

Κατά τη διάρκεια των πέντε τελευταίων χρόνων στην ΑΕΚ, δεν έχω ποτέ ξανά συμπεριφερθεί ανάρμοστα και η συμπεριφορά μου ήταν πάντα σωστή. Η δύσκολη σεζόν αλλά και οι δύσκολες συνθήκες λόγω του κορωνοϊού με επηρέασαν ψυχολογικά, και δυστυχώς δεν συμπεριφέρθηκα σωστά. Υπόσχομαι ότι δεν θα επαναληφθούν ανάλογες συμπεριφορές στο μέλλον.

Τέλος θα ήθελα να απολογηθώ ξανά στην οικογένεια της ΑΕΚ για το λάθος μου. Καταλαβαίνω ότι δεν ήταν σωστή και από τώρα και στο εξής θα είμαι το σωστό παράδειγμα και θα συμπεριφέρομαι σωστά. Η ΑΕΚ είναι η οικογένεια μου, είμαι περήφανος που ανήκω στην ομάδα, και θα δίνω πάντα το καλύτερο για να πετύχει η ομάδα τους στόχους της.

View this post on Instagram

 

A post shared by Joan (@truyols4)

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ