aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΤρομερή Κάλιαρι, γύρισε από την… κόλαση σε μυθική ματσάρα με τη Σαμπντόρια! (vid)

Τρομερή Κάλιαρι, γύρισε από την… κόλαση σε μυθική ματσάρα με τη Σαμπντόρια! (vid)

Να μην τελείωνε ποτέ… Από την κόλαση στον παράδεισο βρέθηκε η φοβερή και τρομερή Κάλιαρι, που πραγματοποίησε σπουδαία ανατροπή και επικράτησε 4-3 της Σαμπντόρια στη Σαρδηνία σε μια καταπληκτική αναμέτρηση!

Παράλληλα, η… επτάψυχη ομάδα του Μαράν διατηρήθηκε αήττητη για 13η διαδοχική αγωνιστική (8-5-0) και παραμένει στην πρώτη τετράδα της βαθμολογίας δείχνοντας ότι είναι πολύ σκληρή για να πεθάνει. Από την άλλη, οι «μπλουτσερκιάτι» υπέστησαν την πρώτη ήττα τους μετά από 4 ματς και έχασαν την ευκαιρία να ξεφύγουν ακόμα περισσότερο από τη διακεκαυμένη ζώνη.

Στο 4ο λεπτό το σουτ του Γιάνκτο πέρασε ψηλά έξω, ενώ στο 9’ ο Οντέρο έβγαλε δύσκολα το σουτ του Φαραγκό και  στο 23’ ο κίπερ της Σαμπντόρια είπε όχι και σε διαγώνιο σουτ του Πέδρο. Ο Φαραγκό απείλησε και πάλι την εστία της Σαμπντόρια στο 28’. καθώς μετά από σέντρα του Τσιγκαρίνι, αστόχησε από τη μικρή περιοχή και στο 35’ ο Ράφαελ έδιωξε το απίθανο ψαλιδάκι του Κουαλιαρέλα. Ωστόσο στο 37’ ο Γκαμπιαντίνι έκανε καθαρό πέναλτι στον Γκαμπιαντίνι, ο ρέφερι το έδωσε και ο Κουαλιαρέλα από τα 11 μέτρα έκανε το 0-1. Στο 45+2’ το σουτ του Ναϊνγκολάν κόντρα στον Μούρου αλλά ο Οντέρο έσωσε.

Η Κάλιαρι βγήκε μπροστά να πιέσει στην επανάληψη και στο 52’ ο Κουαλιαρέλα άνοιξε αριστερά στον Ραμίρες που με ξερό σουτ έκανε το 0-2. Στο 62ο λεπτό ακυρώθηκε γκολ του Γκαμπιαντίνι και στο 69’ ο Ναϊνγκολάν μείωσε σε 1-2 με όμορφο διαγώνιο σουτ από μακριά. Αλλά με τη σέντρα, ο Γκαμπιαντίνι έδωσε αριστερά στον Κουαλιαρέλα που με σουτ από κοντά στην κλειστή γωνία έκανε το 1-3. Οι γηπεδούχοι δεν τα παράτησαν και στο 74’ ο Πελεγκρίνι σέντραρε από αριστερά και ο Πέδρο με όμορφο εναέριο τακουνάκι έκανε το 2-3 και μάλιστα στο 76’ ο Ναϊνγκολάν σέντραρε από δεξιά και ο Πέδρο και πάλι με όμορφη προβολή έγραψε το 3-3. Στο 82ο λεπτό ο Ράφαελ έσωσε μετά από σουτ του Κουαλιαρέλα αλλά στο 90+6′ ο Πελεγκρίνι σέντραρε από αριστερά και ο Τσέρι με κεφαλιά διαμόρφωσε το 4-3.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ