aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά Nέα«Τρώει» τον Μπουφόν ο Αρεολά

«Τρώει» τον Μπουφόν ο Αρεολά

Όταν πριν από μερικές εβδομάδες, ο Τζανλουίτζι Μπουφόν υπέγραφε συμβόλαιο συνεργασίας με την Παρί Σεν Ζερμέν, άπαντες θεωρούσαν πως η θέση κάτω από τα δοκάρια των πρωταθλητών Γαλλίας θα ήταν «καπαρωμένη» από τον Ιταλό άσο.

Κάτι όμως που εντέλει δεν φαίνεται να ισχύει, δεδομένου ότι ο Τόμας Τούχελ, έδωσε την ευκαιρία και στον Αλφόνς Αρεολά να δείξει τις ικανότητες του και να διεκδικήσει θέση βασικού. Ο Γερμανός τεχνικός «μοίρασε» τα μέχρι τώρα ματς της ομάδας και φαίνεται πως έχει καταλήξει, δίνοντας προβάδισμα στον 25χρονο Γάλλο διεθνή. Σημαντικό ρόλο στην επιλογή του έμπειρου προπονητή, έπαιξε και η απόδοση του Αρεολά -εκτός από τους αγώνες με την Παρί- στις αναμετρήσεις της εθνικής Γαλλίας με την Γερμανία και την Ολλανδία.

«Ναι, έχω επιλέξει. Η απόφαση δεν είναι οριστική, ούτε μόνιμη. Ωστόσο, είπα στον Αλφόνς ότι βρίσκεται στην «pole position» για να είναι το Νο 1 της ομάδας», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Τούχελ στο «RMC Sports» και πρόσθεσε: «προέρχεται από τις ακαδημίες και η Παρί Σεν Ζερμέν είναι τα πάντα γι΄ αυτόν. Και θέλει με κάθε τρόπο να αποδείξει ότι αξίζει να παίζει στην ομάδα. Είναι μία κατάσταση που οφείλουμε να την αντιμετωπίσουμε με τον δέοντα σεβασμό. Και πρέπει να αισθανόμαστε υπερήφανοι που έχουμε παίκτες τέτοιας φύσεως. Χρειαζόμαστε παίκτες τέτοιου τύπου. Παίκτες που έχουν την ψυχή της Παρί Σεν Ζερμέν».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ