aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΤροχαίο ατύχημα για Σελίμοβιτς, αναποδογυρίστηκε το όχημά του

Τροχαίο ατύχημα για Σελίμοβιτς, αναποδογυρίστηκε το όχημά του

Ατύχημα με το αυτοκίνητό του είχε το πρωί της Παρασκευής (14/2) ο ποδοσφαιριστής του Απόλλωνα, Βαχίντ Σελίμοβιτς. Σύμφωνα με ενημέρωση της Αστυνομίας στις 11:40 το πρωί, λόγω οδικής σύγκρουσης στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας – Λεμεσού, αμέσως μετά την έξοδο Χοιροκοιτίας με κατεύθυνση τη Λεμεσό, έχει κλείσει για την τροχαία κίνηση η δεξιά λωρίδα κυκλοφορίας.

Το αυτοκίνητο του Σελίμοβιτς αναποδογυρίστηκε και προσέκρουσε όχημα που προπορευόταν. Από την σύγκρουση εγκλωβίστηκε στο όχημά του και χρειάστηκε η παρέμβαση της Πυροσβεστικής υπηρεσίας για να τον απεγκλωβίσει, ενώ ο ποδοσφαιριστής του Απόλλωνα μεταφέρθηκε σε κλινική για ιατρική περίθαλψη.

Η κατάσταση της υγείας του δεν εμπνέει ανησυχία, όμως είναι αμφίβολη η συμμετοχή του στο ντέρμπι με τον ΑΠΟΕΛ. Ο οδηγός του δεύτερου οχήματος οδηγήθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας, όπου υποβάλλεται σε εξετάσεις.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ