aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΤρίζει η καρέκλα του Μπεν Σιμόν (video)

Τρίζει η καρέκλα του Μπεν Σιμόν (video)

Ένας από τους προπονητές που φαίνεται να ενδιαφέρουν την Ανόρθωση για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας, όπως γράψαμε σε προηγούμενο ρεπορτάζ, είναι και ο Μπεν Σιμόν.

Ο Ισραηλινός τεχνικός διαθέτει όλα τα στοιχεία που θέλουν στην «Κυρία» να έχει ο νέος τους προπονητής, ενώ είναι και γνώστης του κυπριακού ποδοσφαίρου.

Το μοναδικό εμπόδιο αυτή τη στιγμή είναι ότι κάθεται στον πάγκο της Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ, γι’ αυτό και η περίπτωσή του χαρακτηρίζεται πολύ δύσκολη.

Όμως, μετά τη χθεσινή εκτός έδρας ισοπαλία της ομάδας του με την τελευταία του πρωταθλήματος Ασντόντ (0-0), βρίσκεται σε δύσκολη θέση και δεν αποκλείεται ο δρόμος να ανοίξει για την Ανόρθωση.

Μάλιστα, οι οπαδοί της Μπεϊτάρ είναι δυσαρεστημένοι από την εικόνα που παρουσιάζει η ομάδα τους και μετά το τέλος του χθεσινού αγώνα έστησαν λαϊκά δικαστήρια έξω από τα αποδυτήρια του γηπέδου και απαίτησαν την παραίτησή του.

Ο ίδιος κατανοεί την πικρία τους όμως δεν φαίνεται διατεθειμένος να αποχωρήσει, ενώ παρουσιάζεται και αισιόδοξος ενόψει της συνέχειας.

«Δεν πειράζει, είναι μέρος της ζωής μας», είπε για τα γιουχαΐσματα και συνέχισε: «Θα είμαστε στην κορυφή, λίγη περισσότερη υπομονή… Έχουμε μια πολύ καλή ομάδα φέτος, εργαζόμαστε σκληρά».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ