aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΤρίβουν τα χέρια τους στην ΑΕΛ

Τρίβουν τα χέρια τους στην ΑΕΛ

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Οι Νταβόρ Ζντρασκόφσκι, Μομψίλο Ράσο, Γιάννης Γερολέμου, Μηνάς Αντωνίου και Χρίστος Γουίλερ πάνε πολύ καλά και στην ΑΕΛ τρίβουν τα χέρια του από τις εμφανίσεις τους, καθώς διαπιστώνουν πως στην αξία τους μπορούν να επενδύσουν πολλά.

Ο Ντούσαν Κέρκεζ έδειξε την εμπιστοσύνη του και στους πέντε και δεν έπεσε έξω, αφού στις κρίσιμες αναμετρήσεις, και με τις απουσίες που είχε η ομάδα του, τον έβγαλαν ασπροπρόσωπο. Πήραν τις ευκαιρίες και έδειξαν πως είναι σε θέση να κάνουν μεγάλα πράγματα και να βοηθήσουν την ΑΕΛ να μεγαλώσει και άλλο.

Το μέλλον απλώνεται στα πόδια τους και στα παιχνίδια που ακολουθούν, ίσως θα πραγματοποιήσουν και άλλες μεγάλες εμφανίσεις. Με τους πιο πάνω πέντε, η ΑΕΛ διαθέτει πολύ δυνατό κορμό με ποδοσφαιριστές σε πολύ καλή ηλικία.

Ο Αντωνίου με τον Γουίλερ είναι στα 25 και 24 τους χρόνια αντίστοιχα, αλλά από εκεί και πέρα, ο Ράσο είναι 22 ετών, ο Γερολέμου 19 και ο Ζντραφκόσκι 21. Από τους πιο πάνω, πλην του τελευταίου, οι άλλοι δεσμεύονται με συμβόλαιο για άλλα δύο και τρία χρόνια. Αυτό που μένει στη διοίκηση της ΑΕΛ είναι να δέσει και τον Ζντραφκόσκι, ο οποίος τον ερχόμενο Μάιο θα μένει ελεύθερος.

Ο Σκοπιανός «βγάζει μάτια» και είναι από την αρχή της περιόδου, από τα παιχνίδια με τον Άρη Θεσσαλονίκης, ο βασικός μέσος της ΑΕΛ με πολλά πνευμόνια και πολύ καλή τεχνική. Τα παιχνίδια που πήρε στα πόδια του, ειδικά πέρσι, τον καθιέρωσαν και τον βοήθησαν να αποκτήσει εμπειρίες και αυτοπεποίθηση.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ