aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΤρίτη σερί εντός έδρα ήττα στην Ευρώπη ο ΠΑΟΚ!

Τρίτη σερί εντός έδρα ήττα στην Ευρώπη ο ΠΑΟΚ!

Η Τούμπα αποτελεί το «κάστρο» του ΠΑΟΚ στην Ελλάδα, όμως στην Ευρώπη οι «ασπρόμαυροι» μετρούν φέτος τρεις σερί ήττες.

Τελευταία φορά που ο ΠΑΟΚ είχε χάσει σε επίσημο στην έδρα του μέχρι να ξεκινήσει η φετινή ευρωπαϊκή περιπέτεια ήταν από τον Παναθηναϊκό στις 31/05. Πέρυσι, με εξαίρεση τις αναμετρήσεις που έχασε από ΑΕΚ και Ολυμπιακό στα… χαρτιά, η Τούμπα παρέμεινε απόρθητη στο πρωτάθλημα.

Φέτος, ωστόσο, τα πράγματα είναι διαφορετικά. Η αρχή έγινε στο 1-4 με την Μπενφίκα, που έκοψε το δρόμο της ομάδας του Λουτσέσκου για τους ομίλους του Champions League. Στο γκρουπ του Europa, η πρώτη αναμέτρηση μπροστά στον κόσμο της ήταν με την Τσέλσι του Σάρι, όπου ηττήθηκε 1-0. Και μετά την επίδειξη δύναμης στη Λευκορωσία με την Μπάτε, έχασε ξανά στην Τούμπα, αυτή τη φορά από τη Βίντι.

Οπωσδήποτε οι τρεις σερί ευρωπαικές ήττες σε μια έδρα με τη δυναμική της Τούμπας δεν είναι κάτι το σύνηθες, πόσω μάλλον όταν στα ματς αυτά ο ΠΑΟΚ έχει πετύχει μόλις ένα γκολ και έχει δεχθεί επτά!

Πλέον, ακολουθεί η μάχη με τη Βίντι στην Ουγγαρία, όπου θέλει αποτέλεσμα, καθώς ακολουθεί η αναμέτρηση με την Τσέλσι στο Λονδίνο, ενώ τελευταία αγωνιστική υποδέχεται την Τούμπα στη Θεσσαλονίκη.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ