aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΤρίτη ανανέωση στην ΑΕΚ! (video)

Τρίτη ανανέωση στην ΑΕΚ! (video)

Με ανακοίνωση της η ΑΕΚ γνωστοποιεί τη συμφωνία για ανανέωση της συνεργασίας με τον Τέτε μέχρι τον Μάϊο του 2020 και εύχεται στον ποδοσφαιριστή κάθε επιτυχία.«Eίμαι πολύ χαρούμενος και εγώ και η οικογένεια μου γιατί αυτή ήταν η φιλοδοξία μου. Θέλω να παίξω εδώ και τα επόμενα χρόνια γιατί αυτός ο σύλλογος μεγαλώνει χρόνο με το χρόνο και θέλω να μεγαλώνω και εγώ μαζί με τον σύλλογο. Ήταν πολύ εύκολη απόφαση, από την πρώτη στιγμή που ο Τσάβι μίλησε με τον εκπρόσωπο μου και μαζί μου, είπα ότι είναι η καλύτερη απόφαση γιατί η πρώτη μου επιλογή ήταν να παραμείνω στην ομάδα. Για μένα ήταν πάρα πάρα πολύ εύκολη απόφαση», το σχόλιο του Ισπανού ακραίου.

Διαβάστε επίσης: Εξέλιξη: Πέρασε «χειροπέδες» στα κανόνια της!

Διαβάστε επίσης: Έκανε «ματ» ο Άντρος!

Και πρόσθεσε: «Ο στόχος μας είναι να πηγαίνουμε παιχνίδι με παιχνίδι και το πιο σημαντικό τώρα είναι η νίκη με την Ομόνοια. Προσωπικά ο στόχος μου είναι να συνεχίσω να παίζω και να βοηθάω την ομάδα. Η φιλοδοξία μου είναι να κερδίσουμε τον τίτλο γιατί διαθέτουμε πάρα πολύ καλή ομάδα, αλλά μου αρέσει να πηγαίνω παιχνίδι με παιχνίδι. Ο κόσμος είναι το πιο σημαντικό πράγμα στον σύλλογο γιατί μας υποστηρίζουν πάρα πάρα πολύ. Νιώθουμε την υποστήριξη και θέλω να τους πω να συνεχίσουν έτσι γιατί παίζουμε για αυτούς και δουλεύουμε κάθε μέρα για να πετύχουμε τους στόχους μας. Τους ευχαριστώ για τη στήριξη».

Διαβάστε επίσης: Σαν μετεγγραφές! (ΑΕΚ)

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ